Uždaryti

Maisto technologija

NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Omniva, LP Express terminalus ir Lietuvos pašto skyrius nuo 10,00 €

Rasta: 23
Rodyti puslapyje:   10| 20| Visus
Kaip iškepti picą
-67%
Kaip iškepti picą
Leidėjas: Homo liber
Išleidimo metai: 2006
Pristatymo trukmė: 2 darbo dienos
Mokymo priemonė " Kaip iškepti picą" skirta picų paruošimo ir kepimo technologijai. Išsamiai aptariamos visos picų įdarams naudojamų ingrediantų rūšys: vaisiai, daržovės, sūriai, žuvys ir jūros gėrybės, mėsa ir jos... Daugiau
Internetu: 1,49 €
Knygyne*: 4,42 €
Sutaupote: 2,93 € (67%)
Turime sandėlyje
Vilniuje atsiimk po 15 min!

Maisto pramonės įrenginiai, I dalis
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2014
Pristatymo trukmė: 2 darbo dienos
Leidinyje "Maisto pramonės įrenginiai" nagrinėjami pagrindiniai maisto pramonės įrenginiams keliami reikalavimai, jų įvertinimo rodikliai, biriųjų maisto produktų rūšiavimo, lukštenimo ir šlifavimo, produktų smulkinimo ir... Daugiau
5,09 €
Turime sandėlyje
Vilniuje atsiimk po 15 min!

Raugai kvietinės duonos gamyboje – saugos ir kokybės aspektai
Leidėjas: Lietuvos sveikatos mokslų universitetas
Išleidimo metai: 2015
Pristatymo trukmė: 2 darbo dienos
Mokomoji knyga "Raugai kvietinės duonos gamyboje – saugos ir kokybės aspektai" skirta maisto saugos, maisto mokslo bei maisto produktų gamybos technologijos studijų programų studentams ir platesniam, besidominčių kvietinių... Daugiau
Internetu: 6,99 €
Knygyne*: 7,99 €
Sutaupote: 1,00 € (13%)
Turime sandėlyje
Vilniuje atsiimk po 15 min!

Pieno gaminių technologija (2-as leidimas)
Leidėjas: Utenos Indra
Išleidimo metai: 2017
Pristatymo trukmė: 2 darbo dienos
Šioje knygoje pateikiau žinias apie pieno gaminių asortimentą, jų gamybos pagrindinius ir pagalbinius, bendruosius ir specialiuosius technologijos procesus, apibūdinau reikalavimus žaliavoms ir pagrindinėms medžiagoms, nurodžiau... Daugiau
Internetu: 9,99 €
Knygyne*: 11,99 €
Sutaupote: 2,00 € (17%)
Turime sandėlyje
Vilniuje atsiimk po 15 min!

Maisto priedai
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2014
Pristatymo trukmė: 2 darbo dienos
Mokomojoje knygoje pateikta maisto priedų paskirtis, kategorijos ir klasifikavimas pagal funkcionalumą maiste: gaminio išvaizdą, aromatą bei skonį, struktūrą ir konsistenciją reguliuojantys, maisto produktų vertę ir gamybos proceso... Daugiau
Internetu: 7,29 €
Knygyne*: 7,99 €
Sutaupote: 0,70 € (9%)
Turime sandėlyje
Vilniuje atsiimk po 15 min!

Mitybos higiena
Leidėjas: LSMU Spaudos namai
Išleidimo metai: 2010
Pristatymo trukmė: 2 darbo dienos
Mokomojoje knygoje pateikiama pagrindinių miasto produktų pieno, mėsos, žuvų, kiaušinių, miltų, duonos ir jų gaminių bei daržovių ir vaisių maistinė vertė, pagrindiniai kokybės reikalavimai, higieninis šių produktų vertinimas,... Daugiau
5,90 €
Turime sandėlyje
Vilniuje atsiimk po 15 min!

Grūdų cheminės sudėties ir technologinių savybių nustatymas
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2014
Pristatymo trukmė: 2 darbo dienos
Knygoje "Grūdų cheminės sudėties ir technologinių savybių nustatymas" pateikiama mokslinė informacija apie įvairių varpinių ir ankštinių javų grūdų cheminės sudėties bei technologinių savybių ypatumus, jų analizės metodus,... Daugiau
7,80 €
Turime sandėlyje
Vilniuje atsiimk po 15 min!

Maisto mikrobiologijos laboratoriniai darbai
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2014
Pristatymo trukmė: 2 darbo dienos
Leidinyje "Maisto mikrobiologijos laboratoriniai darbai" - pateikiama medžiagos apie mitybos terpių sudėtį ir ruošimą, skiediklius, skiedinių ruošimą, mikrobiologinių tyrimų ir instrumentinius metodus. Mokomoji knyga skirta Kauno... Daugiau
4,07 €
Turime sandėlyje
Vilniuje atsiimk po 15 min!

Maisto pramonės įrenginiai II
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2009
Pristatymo trukmė: 3-6 darbo dienos
Mokomoji knyga skirta KTU Mechanikos ir mechatronikos fakulteto bakalauro studijų programos modulio T210B131 studijoms. Daugiau
Pieno ekologija ir kokybė
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2014
Pristatymo trukmė: 3-6 darbo dienos
Mokomoji knyga "Pieno ekologija ir kokybė" Kauno technologijos universiteto Maisto produktų technologijos katedros studentams, būsimiems maisto technologijos ir inžinerijos bakalaurams, maisto produktų technologijos bei maisto mokslo... Daugiau
Rasta: 23
Rodyti puslapyje:   10| 20| Visus
Iš viso prekių: 0
Kaina:
Krepšelis