Uždaryti

Maisto technologija

NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Omniva, LP Express terminalus ir Lietuvos pašto skyrius nuo 10,00 €

Rasta: 25
Rodyti puslapyje:   10| 20| Visus
Maisto chemija ir analizė, I d. Metodiniai nurodymai ir laboratoriniai darbai bakalauro studijų studentams
-26%
Maisto chemija ir analizė, I d. Metodiniai nurodymai ir laboratoriniai darbai bakalauro studijų studentams
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2010
Pristatymo trukmė: 3-6 darbo dienos
Leidinys skirtas Kauno technologijos universiteto studentams, besimokantiems pagal maisto produktų technologijos bakalauro studijų programą. Jame pateikiama bendroji studijų modulio charakteristika, nurodomi teoriniai kurso klausimai,... Daugiau
Internetu: 6,29 €
Knygyne*: 8,49 €
Sutaupote: 2,20 € (26%)

Kaip iškepti picą
-65%
Kaip iškepti picą
Leidėjas: Homo liber
Išleidimo metai: 2006
Pristatymo trukmė: 1 darbo diena
Mokymo priemonė " Kaip iškepti picą" skirta picų paruošimo ir kepimo technologijai. Išsamiai aptariamos visos picų įdarams naudojamų ingrediantų rūšys: vaisiai, daržovės, sūriai, žuvys ir jūros gėrybės, mėsa ir jos... Daugiau
Internetu: 1,59 €
Knygyne*: 4,42 €
Sutaupote: 2,83 € (65%)
Turime sandėlyje!
Greitas atsiėmimas Vilniuje

Maisto pramonės įrenginiai, I dalis
-37%
Maisto pramonės įrenginiai, I dalis
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2014
Pristatymo trukmė: 1 darbo diena
Leidinyje "Maisto pramonės įrenginiai" nagrinėjami pagrindiniai maisto pramonės įrenginiams keliami reikalavimai, jų įvertinimo rodikliai, biriųjų maisto produktų rūšiavimo, lukštenimo ir šlifavimo, produktų smulkinimo ir... Daugiau
Internetu: 5,49 €
Knygyne*: 8,59 €
Sutaupote: 3,10 € (37%)
Turime sandėlyje!
Greitas atsiėmimas Vilniuje

Mitybos higiena
Leidėjas: LSMU Spaudos namai
Išleidimo metai: 2010
Pristatymo trukmė: 1 darbo diena
Mokomojoje knygoje pateikiama pagrindinių miasto produktų pieno, mėsos, žuvų, kiaušinių, miltų, duonos ir jų gaminių bei daržovių ir vaisių maistinė vertė, pagrindiniai kokybės reikalavimai, higieninis šių produktų vertinimas,... Daugiau
5,90 €
Turime sandėlyje!
Greitas atsiėmimas Vilniuje

Maisto pramonės įrenginiai II
-31%
Maisto pramonės įrenginiai II
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2009
Pristatymo trukmė: 1 darbo diena
Mokomoji knyga skirta KTU Mechanikos ir mechatronikos fakulteto bakalauro studijų programos modulio T210B131 studijoms. Daugiau
Internetu: 5,99 €
Knygyne*: 8,59 €
Sutaupote: 2,60 € (31%)
Turime sandėlyje!
Greitas atsiėmimas Vilniuje

Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai
-26%
Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2011
Pristatymo trukmė: 3-6 darbo dienos
Mokomoji knyga "Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai" skirta chemijos inžinerijos studijų krypties studentams, studijuojantiems pagal maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų programą. Knygoje "Duonos ir... Daugiau
Internetu: 5,19 €
Knygyne*: 6,99 €
Sutaupote: 1,80 € (26%)

Raugai kvietinės duonos gamyboje – saugos ir kokybės aspektai
Leidėjas: Lietuvos sveikatos mokslų universitetas
Išleidimo metai: 2015
Pristatymo trukmė: 1 darbo diena
Mokomoji knyga "Raugai kvietinės duonos gamyboje – saugos ir kokybės aspektai" skirta maisto saugos, maisto mokslo bei maisto produktų gamybos technologijos studijų programų studentams ir platesniam, besidominčių kvietinių... Daugiau
Internetu: 6,99 €
Knygyne*: 7,99 €
Sutaupote: 1,00 € (13%)
Turime sandėlyje!
Greitas atsiėmimas Vilniuje

Grūdų cheminės sudėties ir technologinių savybių nustatymas
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2014
Pristatymo trukmė: 1 darbo diena
Knygoje "Grūdų cheminės sudėties ir technologinių savybių nustatymas" pateikiama mokslinė informacija apie įvairių varpinių ir ankštinių javų grūdų cheminės sudėties bei technologinių savybių ypatumus, jų analizės metodus,... Daugiau
6,99 €
Turime sandėlyje!
Greitas atsiėmimas Vilniuje

Maisto mikrobiologijos laboratoriniai darbai
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2014
Pristatymo trukmė: 1 darbo diena
Leidinyje "Maisto mikrobiologijos laboratoriniai darbai" - pateikiama medžiagos apie mitybos terpių sudėtį ir ruošimą, skiediklius, skiedinių ruošimą, mikrobiologinių tyrimų ir instrumentinius metodus. Mokomoji knyga skirta Kauno... Daugiau
3,49 €
Turime sandėlyje!
Greitas atsiėmimas Vilniuje

Pieno ekologija ir kokybė
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2014
Pristatymo trukmė: 3-6 darbo dienos
Mokomoji knyga "Pieno ekologija ir kokybė" Kauno technologijos universiteto Maisto produktų technologijos katedros studentams, būsimiems maisto technologijos ir inžinerijos bakalaurams, maisto produktų technologijos bei maisto mokslo... Daugiau
Rasta: 25
Rodyti puslapyje:   10| 20| Visus
Iš viso prekių: 0
Kaina:
Krepšelis