Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

1000 patiekalų. Rinktiniai valgiai iš viso pasaulio

3.3
(3 įvertinimai) Įvertinkite
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2007-09-02 danguole

gera knyga.


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 24.99 SoldOut

Knygos "1000 patiekalų. Rinktiniai valgiai iš viso pasaulio" aprašymas

Ši išsami, išmoningai parengta knyga "1000 patiekalų. Rinktiniai valgiai iš viso pasaulio" atskleidžia, koks platus ir įdomus valgių pasaulis, kaip savitai jis atspindi įvairių tautų papročius bei įpročius, gyvenseną ir mąstyseną. Kita vertus jos sumanymas - anaiptol ne priblokšti valgių pasaulio įmantrybėmis bei margumynais, o parodyti, kaip svarbu viską daryti iš širdies, su meile ir svarbia pagava kurti. Taigi šiuo tikslu buvo viskas surinkta, surūšiuota, trumpai glaustai aprašyta ir papildyta puikiomis nuotraukomis.


  • Autorius: Sud. Sylvie Girard
  • Leidėjas: Aktėja
  • Išleidimo metai: 2006
  • Knygos puslapių skaičius: 720
  • Formatas: 23x23, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9955210451

2018-04-19

Tikrai labai įvairus pasirinkimas patiekalų iš viso pasaulio. Receptų sudėtingumas nuo visiškai paprastų iki aukštos klasės restoraninių receptų, kaip minėjo aurelija su varlių šlaunelėmis :) Bet man tai smagu pavartyti ir paskaitinėti įvairių nacionalinių patiekalų receptus, pavadinčiau šitą knygą kulinariniu albumu, kur gali pavarvinti seilęi ir tikrai rasi ką pasigaminti.

2008-08-20

radau gal du tinkamus gaminti patiekalus visa kita varliu slauneles...kasdienybeje nors ir siekiant kazko naujo nepritaikoma... deja, si knyga atgule i stalciu ilgam...

2007-09-02

gera knyga.

Parašykite atsiliepimą apie "1000 patiekalų. Rinktiniai valgiai iš viso pasaulio"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "1000 patiekalų. Rinktiniai valgiai iš viso pasaulio", Sud. Sylvie Girard. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Sud. Sylvie Girard su knyga "1000 patiekalų. Rinktiniai valgiai iš viso pasaulio" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "1000 patiekalų. Rinktiniai valgiai iš viso pasaulio" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Sud. Sylvie Girard. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "1000 patiekalų. Rinktiniai valgiai iš viso pasaulio" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "1000 patiekalų. Rinktiniai valgiai iš viso pasaulio" perkama kartu