Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

1111 angliškų žodžių. Didysis paveikslėlių žodynas

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 5.39 SoldOut

Knygos "1111 angliškų žodžių. Didysis paveikslėlių žodynas" aprašymas

Mieli vaikai,
šių dienų pasaulyje sunku apsieiti be užsienio kalbų žinių. Ypač be anglų kalbos, kuria kalbama beveik visame pasaulyje. Kuo anksčiau pradėsite jos mokytis, tuo lengviau išmoksite.
O ar žinote, kad mokytis gali būti visai nenuobodu? Su šiuo paveikslėlių žodynėliu mokytis bus netgi smagu! Linksmieji paveikslėliai lydės kiekvieną žodj, ir jums bus daug lengviau įsiminti angliškus žodžius.
Jei būsite darbštūs, netrukus mokėsite daugiau negu 1111 žodžių - tai bus puikus pamatas ateičiai! Anglų kalbos įgūdžiai pravers, jei norėsite susirasti draugą ar draugę užsienyje.


Padėkite savo vaikams žengti į angių kalbos pasaulį. Šis paveikslėlių žodynas puikiai tiks tiems, kurie dar tik pradeda mokytis anglų kalbos.
Linksmos iliustracijos padės įsiminti žodžius.

Iš anglų kalbos vertė Odeta Venckienė

  • Leidėjas: Vaiga
  • Išleidimo metai: 2016
  • Knygos puslapių skaičius: 128
  • Formatas: 21x30, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094401336

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "1111 angliškų žodžių. Didysis paveikslėlių žodynas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "1111 angliškų žodžių. Didysis paveikslėlių žodynas", . Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar su knyga "1111 angliškų žodžių. Didysis paveikslėlių žodynas" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "1111 angliškų žodžių. Didysis paveikslėlių žodynas" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė . Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "1111 angliškų žodžių. Didysis paveikslėlių žodynas" palikti ir jūs.