Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

1556 metų Upytės valsčiaus inventorius

Kaina: 10,09 €
Kaina su kodu: 9,08 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 10.093 InStock
Į krepšelį 9,08 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "1556 metų Upytės valsčiaus inventorius" aprašymas

XVI amžiaus vidurio Upytės valsčiaus inventorius publikacija – seniai laukta pažintis su didelio Lietuvos krašto žmonių gyvenimu 1553-1556 metų laikotarpiu, kurio vaizdą chronologiškai praplečia knygoje patalpintas 1580 metų priedas. Dabar skaitytojui nebereikės kankintis prie sunkiai įskaitomo, išblukusio, grubaus žąsies plunksna rašyto rutėniško rankraščio. Knyga palengvins darbą ne tik istorikams, bet ir kitų mokslo sričių tyrinėtojams, o labiausiai – šio krašto mylėtojams, besidomintiems praeitimi, nes šis šaltinis pradeda daugiau kaip pusketvirto šimto kaimų rašytinę istoriją ir yra vienas iš nedaugelio tokio dydžio ir pobūdžio išlikusių dokumentų nuorašas, kuriame užfiksuota apie šeši tūkstančiai asmenvardžių, dešimtys upių, upelių, pelkių, miškų ir daugybė kitų įdomių ir mažai žinomų dalykų.



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "1556 metų Upytės valsčiaus inventorius"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Miestų ir kraštų istorija

Algimantas Kaminskas pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "1556 metų Upytės valsčiaus inventorius", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "1556 metų Upytės valsčiaus inventorius" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "1556 metų Upytės valsčiaus inventorius" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "1556 metų Upytės valsčiaus inventorius"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Algimantas Kaminskas tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "1556 metų Upytės valsčiaus inventorius" perkama kartu