Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Anšliusas ir Klaipėdos krašto gyventojai (1939 - 1944)

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 14.99 SoldOut

Knygos "Anšliusas ir Klaipėdos krašto gyventojai (1939 - 1944)" aprašymas

Monografijoje "Anšliusas ir Klaipėdos krašto gyventojai (1939 - 1944)" - aprašoma, kodėl ir kaip Lietuvos Respublika 1939 m. neteko Klaipėdos krašto; pirmą kartą nagrinėjama Klaipėdos krašto pabėgėlių padėtis Didžiojoje Lietuvoje; parodoma, kokios buvo naujos nacistinės administracijos nuostatos Klaipėdos krašte gyvenusių lietuvių atžvilgiu; kaip buvo sprendžiamas Klaipėdos krašto lietuvių pilietybės klausimas ir kokią įtaką kilminių Krašto gyventojų likimams turėjo Gyventojų mainų sutartis, pasirašyta 1941 m. sausio 10 d.

 

Atskleidžiama, kaip buvo kuriama Laisvoji uosto zona ir kodėl žlugo ši idėja. Monografijoje pateikiama autentiškų dokumentų, analizuojama iki šiol nežinota 1938–1942 metų demografinė statistika. Monografija skirta visiems, besidomintiems XX a. Lietuvos istorija.


Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Anšliusas ir Klaipėdos krašto gyventojai (1939 - 1944)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Klaipėdos istorija

Arūnė Liucija Arbušauskaitė pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Anšliusas ir Klaipėdos krašto gyventojai (1939 - 1944)", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Anšliusas ir Klaipėdos krašto gyventojai (1939 - 1944)" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Anšliusas ir Klaipėdos krašto gyventojai (1939 - 1944)" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Anšliusas ir Klaipėdos krašto gyventojai (1939 - 1944)"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Arūnė Liucija Arbušauskaitė tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams.