Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Fermentavimas. Receptų knyga

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 5.99 SoldOut

Knygos "Fermentavimas. Receptų knyga" aprašymas

Gaminimo darbus palengvina ir patys mažiausi pagalbininkai...


Naujas žvilgsnis į fermentaciją: pačių rauginti kopūstai, sojų pasta, kečupas, sūris ir kumpis, namuose daromas alus ir kepama duona. O viską gerokai palengvina patys mažiausi pagalbininkai - mielės ir bakterijos.


Maisto fermentavimas yra pats seniausias kulinarinis metodas, naudojamas daugybei produktų ir gaminti, ir išlaikyti. Rauginti maisto produktai sveiki, gerai pasisavinami, skatina virškinimą, stiprina imunitetą, o svarbiausia - neabejotinai gardūs!


- Konservavimas druska ir pieno rūgšties bakterijomis.

- Įvairiausi gardėsiai iš pieno, sūrio, dešros ir sojų.

- Rafinuoto skonio kepiniai.

- Skanus actas ir vynas - savomis rankomis.


Nauda įsitikinsite patys iš daugiau nei 250 įkvepiančių receptų ir jų variantų!


Iš vokiečių kalbos vertė Snieguolė Vingienė

TURINYS

TURINYS


Daržovių asorti / 11

Konservuoti agurkėliai / 14

Rauginti kopūstai / 16

Vaisių actas / 27

Sojų pasta / 33

Sojų varškė / 35

Rūgpienis / 42

Šviežias sūris / 58

Kumpis / 81

Duona su raugu / 100

Obuolių vynas / 109

Alus / 111


Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Fermentavimas. Receptų knyga"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Receptų knygos

Cosima Bellersen Quirini pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Fermentavimas. Receptų knyga", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Fermentavimas. Receptų knyga" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Fermentavimas. Receptų knyga" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Fermentavimas. Receptų knyga"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Cosima Bellersen Quirini tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Fermentavimas. Receptų knyga" perkama kartu