NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Microsoft Excel 2013

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 10.42 SoldOut

Knygos "Microsoft Excel 2013" aprašymas

Knyga "Microsoft Excel 2013" nuo kitų panašaus pobūdžio knygų skiriasi tuo, kad joje neapsiribojama skaičiuoklės savybių aprašymu. Išsamiai aptariamas jos taikymas sprendžiant praktinius kasdieninės veiklos uždavinius, rengiant aukštos kokybės dokumentus, tvarkant apskaitos duomenis ir ataskaitas, analizuojant finansinę veiklą, projektuojant dokumentus su grafikos elementais. O visas septintasis skyrius skirtas aktualių vadybos optimizavimo uždavinių modelių aprašymui.
Taip pat atskleidžiama, kaip skaičiuoklės programavimo priemonėmis galima gerokai padidinti jos panaudojimo efektyvumą.

Knygos "Microsoft Excel 2013" medžiaga struktūrizuota pagal aprašomų skaičiuoklės dokumentų projektavimo ir tvarkymo priemonių paskirtis, gausiai iliustruojama pavyzdžiais ir pateikta taip, kad nereikia skaitytojo specialaus pasiruošimo. Todėl ji gali būti naudojama tiek profesionalių darbo su skaičiuokle įgūdžių vystymui, tiek pradiniam susipažinimui su naujausia skaičiuoklės atmaina „Excel 2013“.

Knyga "Microsoft Excel 2013" skirta visiems, kas nori išmokti efektyviai taikyti skaičiuoklę savo praktinėje veikloje. Ji taip pat padės ekonominių specialybių universitetų ir kolegijų studentams naudoti kompiuterius namų darbų užduotims ir kursiniams darbams atlikti.



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Microsoft Excel 2013"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie Microsoft Office: Word, Excel ir kitas programas

Antanas Vidžiūnas, Miglė Vidžiūnaitė pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Microsoft Excel 2013", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Microsoft Excel 2013" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Microsoft Excel 2013" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Microsoft Excel 2013"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Antanas Vidžiūnas, Miglė Vidžiūnaitė tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Microsoft Excel 2013" perkama kartu