NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Teatro uždangą praskleidus. Jonas Alekna, 1917-1964

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 11.14 SoldOut

Knygos "Teatro uždangą praskleidus. Jonas Alekna, 1917-1964" aprašymas

Šis gausiai iliustruotas leidinys - apie Panevėžio dramos teatro aktorių, režisierių Joną Alekną. Knygoje taip pat pateikiama plati XIX - XX a. Panevėžio kultūrinio gyvenimo apžvalga, nemažai miesto visuomenės ir kultūros veikėjų biografijų, gausu informacijos apie Panevėžio dramos teatrą.


Parašykite atsiliepimą apie "Teatro uždangą praskleidus. Jonas Alekna, 1917-1964"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Teatro uždangą praskleidus. Jonas Alekna, 1917-1964", Rita Aleknaitė - Bieliauskienė. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Rita Aleknaitė - Bieliauskienė su knyga "Teatro uždangą praskleidus. Jonas Alekna, 1917-1964" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Teatro uždangą praskleidus. Jonas Alekna, 1917-1964" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Rita Aleknaitė - Bieliauskienė. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Teatro uždangą praskleidus. Jonas Alekna, 1917-1964" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Teatro uždangą praskleidus. Jonas Alekna, 1917-1964" perkama kartu