0

Pyragai, kepsniai, troškiniai, natūralūs saldumynai, rauginti patiekalai, naminė duona, vieno kąsnio užkandžiai, picos ir salotos! Pasijutote tarsi atsidūrę restorane ar bent jau maisto prekių parduotuvėje? Iš tiesų esate kategorijoje „Receptų knygos“, kuri talpina begalę kokybiškų kulinarinių leidinių. Kviečiame pirkti online ir skaniausiais valgiais nustebinti tiek savo šeimą, tiek svečius!

  1. 5
  2. 6
  3. 7

Grybai ant stalo |
Nuolaida knygai -43%
3,99 €
6,99 € *
Nesudėtinga dieta |
4,99 €
5,99 € *
Per 20 minučių. Valgių knyga |
  • Nemokamas knygos pristatymas
Nuolaida knygai -30%
17,39 €
24,79 € *
Konservavimo gudrybės | Lucy Cornell
Nuolaida knygai -55%
6,99 €
15,35 € *
Didžioji valgių knyga | Martha Day
  • Nemokamas knygos pristatymas
Nuolaida knygai -38%
16,99 €
27,19 € *
  1. 5
  2. 6
  3. 7

Receptų knygos rekomenduojamos bet kokio amžiaus ar lyties žmonėms, tačiau vieni leidiniai labiau patiks moterims, kiti subalansuoti vyrams, o treti parengti taip, kad receptai pasirodys įveikiami net ir jaunimui, o tuo pačiu įdomūs ir visiems suaugusiems. Knygas rengė kulinarijos pasaulyje žinomi žmonės, tokie kaip Jurgita Surplienė, Ieva Šidlaitė, Annabel Karmel, Rita Šilenskienė, Edita Juodžbalienė, Birutė Čijunskienė, Paulius Strasevičius, Beata Nicholson, Rimvydas Laužikas ir kiti.

Knygų daug, visos įdomios, tad nuo ko pradėti? Žvilgtelėkite į TOP skaitomiausią leidinį „Mažylio receptai“, sudarytą Jurgitos Surplienės. Autorė sukaupė daugiau nei du šimtus receptų, tinkamų vaikams. Moteris konsultavosi su specialistais ir siūlo ne tik valgius, bet ir naudingos informacijos apie produktų paruošimą ir kitas subtilybes. Beje, internetu šią knygą galite įsigyti kartu su „Samčio burtai (Mažylio receptai)“. Rinkiniui taikoma akcija ir mažesnė kaina.

Ieva Šidlaitė – moteris, kuri kartu su šeima gyvena nuošaliame namelyje ir maistui naudoja gamtos gėrybes. Savo patirtį ji užrašė populiariose knygose „Natūralus rauginimas“ ir „Ką kanda šalna“. Autorės aprašomi receptai bei pasakojimai yra ir įdomūs, ir atgaivina senąsias tradicijas, nors daugeliui žmonių skamba lyg nauji.

Paulius Strasevičius vadinamas jaunuoju Oliveriu. Kone jauniausias Lietuvos kulinaras įvairiais receptais dalinasi net keliose knygose („Pauliaus vaišės“, „Vieno kąsnio užkandžiai“, „Superpietūs dėžutėje“, „Tortai“).

Aptariamos knygos apie virtuvę ir dar nepaminėtas Beatos Nicholson vardas? Būtų klaida! Laidų vedėja, tinklaraštininkė, žurnalistė ir kulinarinių knygų autorė yra ypač mylima skaitytojų. Geriausi jos receptai tapo legendiniais ir žmonės jau seniai sako „Beatos makaronai“, „Beatos pyragas“ ir pan. Internetu įsigykite kulinarės knygas ir pamatysite, kaip šeimos nariai tiesia lėkštę ir prašo pakartoti.

Ieškote išskirtinės dovanos? Siūlome knygą „Jos angeliška virtuvė. Jo pragariška virtuvė“. Tai du leidiniai viename. Viena pusė simbolizuoja vyrus ir jų mėgiamus patiekalus, kurie kiek sunkesni, kita – moteris ir lengvesnius receptus. Smagu kasdien varijuoti ir vieną kartą rinktis jos angelišką valgį, o kitą – jo pragarišką.

Receptų knygos į virtuvę atneš naujovių ir įkvėpimo. Daug leidinių patenka į išpardavimų skiltį ir kainuoja pigiau. Geriausios kulinarinės idėjos laukia pirkėjų ir ragautojų!