Interneto knygyne geros literatūros ras ne tik grožinių istorijų gerbėjai, bet ir įvairių sričių specialistai. Ypač daug vertingų leidinių sukaupėme medicinos kategorijoje, apimančioje skirtingas temas. „Anatomija“ – viena iš skilčių, kurios knygos yra skirtos medicinos srities studentams ir darbuotojams, treneriams, kineziterapeutams ir skaitytojams, besidomintiems žmogaus kūno sandara. 

Rasta: 57
  1. 1
  2. 2

Žmogaus anatomija | Kazys Algimantas Tamašauskas, Neringa Paužienė, Rimvydas Stropus
  • Nemokamas knygos pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
32,87 €
Kaina su kodu: 29,58 €
Turime sandėlyje
Anatomija. Spalvinimo knyga | Gražina Krutulytė, Vilma Dudonienė
-10% su kodu: PATOGU
18,37 €
Kaina su kodu: 16,53 €
Turime sandėlyje
Sveikos nugaros anatomija. Chiropraktiko sveikos nugaros vadovas | Philip Striano
-10% su kodu: PATOGU
14,84 €
Kaina su kodu: 13,36 €
Turime sandėlyje
Anatomijos atlasas | Trevoras Vestonas
  • Nemokamas knygos pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
27,25 €
Kaina su kodu: 24,53 €
Turime sandėlyje
Fiziologijos praktikos darbai | Genuvaitė Civinskienė, Vaidas Oberauskas
  • Nemokamas knygos pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
41,46 €
Kaina su kodu: 37,31 €
Turime sandėlyje
Nugaros skausmas | Andrew Souter, Roman Cregg, Sam Chong
-10% su kodu: PATOGU
13,49 €
Kaina su kodu: 12,14 €
Turime sandėlyje
Dantų anatomija. Sąkandis | Edmundas Burneckis, Ričardas Kubilius, Vytautas Gedrimas
-10% su kodu: PATOGU
24,22 €
Kaina su kodu: 21,80 €
Turime sandėlyje
Žmogaus raumenys | Vida Elijošaitienė, Irena Šlekienė
  • Nemokamas knygos pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
48,44 €
Kaina su kodu: 43,60 €
Turime sandėlyje
Rasta: 57
  1. 1
  2. 2

Nesvarbu, kokią medicinos kryptį pasirinkote, be anatomijos žinių neišsiversite. Tai sritis, kuri jau mokykloje dėstoma vaikams. Pažinti žmogaus kūną ir jo veikimo principus yra nepaprastai svarbu, nes tokios žinios padeda suprasti skausmų ir ligų kilmę, teisingo judesio atlikimo technikas, taip pat taikyti tinkamą gydymą ar kineziterapinius pratimus, išvengti traumų. Anatomijos žinios reikalingos ir masažo, ypač gydomojo, specialistams.

Knyga, kurią drąsiai galime rekomenduoti ir specialistams, ir platesniam skaitytojų ratui, yra „Kišeninis žmogaus anatomijos atlasas“. Šio leidinio tiražas nuolat kartojamas ir tikime, kad dar ilgai nepraras aktualumo. Autoriaus Wolfgang Dauber parengta iliustruota, išsami ir patogaus formato knyga jau daug metų populiari ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje.

XXI amžiaus rykštė – nugaros skausmai. Problema aktuali ir vyrams, ir moterims. Per ilgai sėdime, per daug dirbame kompiuteriu, per mažai judame. Todėl knygos, kurios įvairiapusiškai liečia šią problemą dažnai patenka tarp TOP skaitomiausių „Anatomijos“ kategorijos leidinių.

Tokie autoriai, kaip Jenny Sutcliffe, Andrew Souter, Roman Cregg, Sam Chong ir Nigel Howard dalijasi žiniomis apie nugaros skausmų kilmę, terapeutinius, medikamentinius ir chirurginius gydymo būdus, fizinę terapiją, reabilitaciją ir mankštas. Jų knygos skirtos tiek praktikuojantiems gydytojams, tiek terapeutams ir treneriams.

Kategorijos „Anatomija“ knygas parengė Lietuvos aukštųjų mokyklų darbuotojai, profesoriai, medicinos mokslų daktarai ir kiti akademinio medicinos pasaulio profesionalai, tokie kaip profesorius Rimvydas Stropus, prof. habil. dr. Algimantas Raugalė, medicinos mokslų daktarė Kotryna Paičiuvienė, Vilniaus kolegijos lektorė Marina Smelevič ir Lietuvos sporto universiteto docentė Vilma Dudonienė.

Jei studijuojate, interneto knygyne visada rasite knygų, kurios padės pasirengti egzaminams ar praktikai. Jei dirbate poliklinikoje, ar ligoninėje, siūlome leidinių, kurie primins įgytas žinias ar suteiks naujų įžvalgų apie medicinos pasaulio aktualijas. Anatomijos žinynai, vadovėliai, mokomosios ir patarimų knygos aktualumo nepraranda, todėl jas verta pirkti online ir laikyti po ranka.

Žinome, kad visi nori sutaupyti ir ieško gerų kainų, todėl kviečiame pasidairyti po medicinos knygų išpardavimą. Taip pat primename, kad apsipirkti internetu visada verta, nes akcijos taikomos tiek knygoms, kurios naudingos suaugusiems skaitytojams, tiek leidiniams, kurie įdomūs jaunimui.