Žodis „biologija“ kilęs iš graikų kalbos žodžių „bios“ – „gyvenimas“ ir „logos“ – „mokslas“. Biologija yra mokslas apie gyvybę, gyvus organizmus, gyvenančius Žemėje. Tai gyvūnai, augalai, grybai, bakterijos ir t. t. Kasdien biologai aprašo vis naujus gyvų organizmų tipus. Aprašyta daugiau nei 1 500 000 rūšių, tačiau šis skaičius toli gražu nėra galutinis. Organizmai gyvena visur: žemėje, vandenyje, ore.

Rasta: 56
  1. 1
  2. 2

Gyvalazdės | Arūnas Diškus, Jonas Rimantas Stonis
-10% su kodu: PATOGU
6,99 €
Kaina su kodu: 6,29 €
Turime sandėlyje
Bendroji mikrobiologija / Maisto produktų mikrobiologija | Margarita Pelenytė
-10% su kodu: PATOGU
11,09 €
Kaina su kodu: 9,98 €
Turime sandėlyje
Mikrobiologijos laboratoriniai darbai | Palmira Ciplijauskienė, Alė Kučinskienė
-10% su kodu: PATOGU
7,70 €
Kaina su kodu: 6,93 €
Turime sandėlyje
Lietuvos drugiai. Kai kurių drugių šeimų apžvalga | Ričardas Kazlauskas
-10% su kodu: PATOGU
13,39 €
Kaina su kodu: 12,05 €
Turime sandėlyje
Medicinos mikrobiologija (Bendroji mikrobiologija ir imunologijos pagrindai) | Danutė Kazlauskienė
-10% su kodu: PATOGU
10,14 €
Kaina su kodu: 9,12 €
Turime sandėlyje
Rasta: 56
  1. 1
  2. 2

Jeigu ir jūs domitės biologija, ji yra jūsų mokslo ar studijų objektas, pasižvalgykite mūsų e. knygyno kategorijoje „Biologijos knygos“. Ypač kviečiame atkreipti dėmesį į populiarių leidinių TOP`ą, pateikiamą puslapio apačioje. Šios knygos yra dažnai rekomenduojamos skaitytojų ir patenka į skaitomiausių leidinių biologijos kategorijoje sąrašus.

Tai: Ričardo Kazlausko leidinys „Lietuvos drugiai. Kai kurių drugių šeimų apžvalga“, Renaldo Čiužo, Jolantos Martinionienės ir Pranės Stankevičienės knyga „Biologija kišenėje. Prisimink, pasikartok, pasiruošk egzaminui!“, Margaritos Pelenytės leidinys „Bendroji mikrobiologija“, Zenono Venskaus „Miškų naudojimas, atkūrimas, apsauga“ ir Arūno Diškaus bei Jono Rimanto Stonio knyga „Gyvalazdės“.

Jums taip pat gali būti įdomūs tokie leidiniai, kaip: Danutės Kazlauskienės mokomoji knyga „Medicinos mikrobiologija (Bendroji mikrobiologija ir imunologijos pagrindai)“, kuri yra skirta aukštųjų neuniversitetinių studijų biomedicininės diagnostikos, slaugos, dietologijos, kineziterapijos, ergoterapijos bei kitų studijų programų studentams, studijuojantiems medicinos mikrobiologiją.

Taip pat – žymaus Lietuvos medžių žinovo profesoriaus Mindaugo Navasaičio parengtas išsamus vadovėlis „Dendrologija“, kuriame pristatomos visos Lietuvoje augančios medžių rūšys, jų morfologinė sandara ir vystymosi ypatumai. Vieni šių (bei dar nepaminėtų) leidinių kategorijoje „Biologijos knygos“ – gerai žinomi, kiti – mažiau. Tačiau visos knygos, įtrauktos į šią kategoriją, išsiskiria naudingumu dėstytojams ir studentams, bei plačiajam skaitytojų ratui, besidominčiam biologija.

Įsigyti naujus, įdomius ir gerus leidinius iš kategorijos „Biologijos knygos“ – paprasta! Naršykite tarp skirtingų mūsų e. knygyno prekių ir užsisakykite jas keliais pelytės paspaudimais, o mes pasirūpinsime greitu pristatymu ir palankia kaina. Patariame rinktis ir iš plataus grožinių, dalykinių, saviugdos knygų asortimento, prekių turiningam laisvalaikiui ir jaukiems namams. Nepraleiskite reguliariai taikomų išpardavimų ir akcijų! Apsipirkite internetu dabar!