Iš visų mokslų astronomija gali pasigirti vienu didžiausiu entuziastų skaičiumi, todėl populiarioji literatūra apie ją yra ypač reikalinga. Jeigu ir jūs esate neabejingas šiai disciplinai, kviečiame pasižvalgyti mūsų e. knygyno kategorijoje „Astronomijos knygos“. 

Rasta: 14

Vadovas po senąją Vilniaus universiteto Astronomijos observatoriją | Libertas Klimka
-10% su kodu: PATOGU
8,65 €
Kaina su kodu: 7,79 €
Turime sandėlyje
Geodezinė astronomija: dangaus koordinačių ir laiko sistemos | P. Petroškevičius
-10% su kodu: PATOGU
7,12 €
Kaina su kodu: 6,41 €
Turime sandėlyje
Rasta: 14

Kuo mus žavi astronomija? Visų pirma, tai yra mokslo šaka, kurioje persipina žmogaus ir gamtos mokslų disciplinos. Tai bandymas nustatyti mūsų vietą šiame nuostabiame, įvairialypiame ir daugiaplaniame pasaulyje, atsakyti į pagrindinius klausimus „Kaip mes čia atsidūrėme?“ ir „Kas žmonijos laukia ateityje?“.

Dar keisčiau neįgudusiai ausiai skamba terminai: tamsioji materija, gravitacija, tarpgalaktinio skrydžio galimybė, Didžiojo sprogimo teorija ir kt. Nenuostabu, jog Visatos paslapčių tyrinėjimas – tarsi jaudinančio romano skaitymas. Tačiau tik tada, kai gerai suprantate fiziką, žinote, kas slypi už visų sudėtingų terminų ir apibrėžimų. Pačius įdomiausius astronomijos mokslo klausimus padės išsiaiškinti leidiniai, esantys kategorijoje „Astronomijos knygos“.

Jie verti dėmesio, nes daugiau ar mažiau domėtis astronomija pravartu kiekvienam mokslų entuziastui, o ir nesidomintiems tiksliaisiais mokslais. Juk įgavę žinių apie kosmosą, išvengsime tikėjimo gandais. Tokiais kaip neatpažinti skraidantys objektai, ateiviai, kas keleri metai pranašaujamos pasaulio pabaigos ir pan.

Sužinokite, kokios prekės karaliauja populiariausiųjų TOP'e, kategorijoje „Astronomijos knygos“? Tai yra: „Dimensijų teorijos įvadas“, „Vadovas po senąją Vilniaus universiteto Astronomijos observatoriją“, „Geodezinė astronomija: dangaus koordinačių ir laiko sistemos“.

Skaitomiausios astronomijos knygos yra tos, kurios populiariai nagrinėja šį mokslą ir su juo susijusius aspektus. Tačiau mūsų asortimente rasite ne tik plačiajam skaitytojų ratui skirtų, bet ir astronomijos profesionalams sukurtų knygų.

Kategorija „Astronomijos knygos“ skirta tiek aukštųjų mokyklų studentams, dėstytojams, tiek dalyko entuziastams. Pastariesiems rekomenduojamos platesnius astronomijos aspektus nagrinėjantys, įdomūs, tačiau, tuo pačiu, geri leidiniai, laukiantys jūsų dėmesio mūsų asortimente.
Įsigyti naujus ir vertingus leidinius palankia kaina – paprasta! Naršykite tarp skirtingų prekių ir užsisakykite jas keliais pelytės paspaudimais, o mes pasirūpinsime greitu pristatymu. Patariame rinktis iš plataus knygų, prekių turiningam laisvalaikiui ir jaukiems namams asortimento. Nepraleiskite reguliariai taikomų išpardavimų ir akcijų! Apsipirkite internetu dabar!