„Fizika“ yra iš graikų kalbos kilęs žodis, reiškiantis „gamtą“. Tai yra gamtos mokslų sritis, mokslas, tiriantis bendriausius ir esminius modelius, lemiančius materialaus pasaulio struktūrą ir evoliuciją. Fizikos dėsniai yra visų gamtos mokslų pagrindas. Fizinis gamtoje vykstančių procesų supratimas nuolat tobulėja. Daugelis naujų atradimų pritaikomi pramonėje ir kuriant šiuolaikines technologijas. Vis dėlto, nepaisant didžiulio sukauptų žinių kiekio, šiuolaikinė fizika dar negeba atskleisti visų gamtos paslapčių.

Rasta: 61
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Fluid mechanics including pipe computation | Oksana Survilė, Rasa Stankevičienė
-10% su kodu: PATOGU
19,85 €
Kaina su kodu: 17,86 €
Turime sandėlyje
Fizikos aiškinamasis klausimynas | Aleksėjus Bogdanovičius
-10% su kodu: PATOGU
5,85 €
Kaina su kodu: 5,26 €
Turime sandėlyje
Signalai ir jų apdorojimas: harmoniniai virpesiai įtaisuose | Darius Plonis, Romanas Martavičius
  • Nemokamas knygos pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
49,86 €
Kaina su kodu: 44,87 €
Turime sandėlyje
Fizinė geodezija: Žemės gravitacijos laukas | P. Petroškevičius
-10% su kodu: PATOGU
1,08 €
Kaina su kodu: 0,97 €
Turime sandėlyje
Rasta: 61
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Todėl svarbu nuolat tobulėti, domėtis naujausiomis bei fundamentaliomis fizikos mokslo teorijomis. Šiam tikslui ir yra skirta mokomoji literatūra, pristatoma kategorijoje „Fizikos knygos“. Pavyzdžiui, Aleksėjaus Bogdanovičiaus knyga „Fizikos aiškinamasis klausimynas“, skirta studijuojantiems bendrąją fiziką; to paties autoriaus vadovėlis „Fizikos pagrindai inžinerijoje. I dalis“, skirtas techninių specialybių studentams.

Taip pat dėmesio verta anglų kalba parašyta Rasos Stankevičienės ir Oksanos Survilės knyga „Fluid mechanics including pipe computation“, kurioje dėstomos pagrindinės skysčių mechanikos teorijos žinios. Vieni šių (bei dar nepaminėtų) leidinių iš kategorijos „Fizikos knygos“ yra gerai žinomi, kiti – mažiau. Tačiau visos knygos, įtrauktos į šią kategoriją, išsiskiria naudingumu dėstytojams ir studentams, bei plačiajam skaitytojų ratui, besidominčiam fizikos mokslo paslaptimis.

Kviečiame susipažinti su populiarių leidinių TOP`u, mūsų e. knygyno kategorijoje „Fizikos knygos“. Tai dėstytojų ir pačių studentų dažnai rekomenduojamos knygos: Rimgaudo Adolfo Bendoriaus „Elektromagnetizmas. Šiuolaikinės fizikos pradmenys“, „Fizikos pagrindai inžinerijoje. II dalis“, taip pat: P. Petroškevičiaus „Fizinė geodezija: Žemės gravitacijos laukas“, Antanao Žiliuko „Medžiagų mechanika“, bei jau minėtos mokomosios knygos: „Fizikos pagrindai inžinerijoje. I dalis“, „Fizikos aiškinamasis klausimynas“, „Fluid mechanics including pipe computation“.

Įsigyti naujus, įdomius ir gerus leidinius iš kategorijos „Fizikos knygos“ – paprasta! Naršykite tarp skirtingų mūsų e. knygyno prekių ir užsisakykite jas keliais pelytės paspaudimais, o mes pasirūpinsime greitu pristatymu ir palankia kaina. Patariame rinktis taip pat ir iš plataus grožinių, dalykinių, saviugdos knygų asortimento, prekių turiningam laisvalaikiui ir jaukiems namams. Nepraleiskite reguliariai taikomų išpardavimų ir akcijų! Apsipirkite internetu dabar!