Ar šiuo metu laikotės dietos? O gal planuojate jau nuo pirmadienio pradėti? Tiesa ta, kad daugybė žmonių yra nepatenkinti savo išvaizda, nori numesti vieną kitą kilogramą ir padailinti figūrą. Neretai jie pradeda laikytis drastiškai apriboto mitybos plano ir net badauti. Pasekmės? Sutrikusi medžiagų apytakos sistema, grįžę kilogramai ir bloga nuotaika. Mes rekomenduojame figūrą dailinti lėtai, protingai ir remtis geriausių specialistų patarimais. Visi jie surinkti kategorijos „Dietos. Kaip numesti svorio“ knygose. 

Rasta: 53
  1. 1
  2. 2

Lengvas būdas sulieknėti (knyga su defektais) | Allen Carr
-10% su kodu: PATOGU
5,29 €
Kaina su kodu: 4,76 €
Turime sandėlyje
Sulieknėti be jokio sporto | Charles P. Karolis
  • Nauja knyga
-10% su kodu: PATOGU
19,99 €
Kaina su kodu: 17,99 €
Turime sandėlyje
Lengvas būdas sulieknėti | Allen Carr
-10% su kodu: PATOGU
7,99 €
Kaina su kodu: 7,19 €
Turime sandėlyje
KNYGŲ RINKINYS. Antsvorio KONTROLĖ. Nutukimo kodas + Diabeto kodas | Jason Fung
-50% su kodu: PATOGU
17,52 €
Kaina su kodu: 8,76 €
Turime sandėlyje
Nutukimo kodas. Atskleidžiame svorio metimo paslaptis | Jason Fung
-50% su kodu: PATOGU
11,68 €
Kaina su kodu: 5,84 €
Turime sandėlyje
Tu ir tavo dieta | Michael F. Roizen; Mehmet C. Oz
-10% su kodu: PATOGU
5,99 €
Kaina su kodu: 5,39 €
Turime sandėlyje
Dietų žinynas | Judith C. Rodriguez
-10% su kodu: PATOGU
8,99 €
Kaina su kodu: 8,09 €
Turime sandėlyje
CSIRO bendroji geros savijautos dieta | Manny Noakes ir Peter Clifton
-10% su kodu: PATOGU
4,35 €
Kaina su kodu: 3,91 €
Turime sandėlyje
Dash dieta | Shawn Chhabra, Milo E. Newton
-15% su kodu: PATOGU
2,96 €
Kaina su kodu: 2,52 €
Turime sandėlyje
Kuo daugiau valgysi, tuo labiau lieknėsi. Svarbu - ką? | Ilze Jansone
-10% su kodu: PATOGU
3,65 €
Kaina su kodu: 3,28 €
Turime sandėlyje
Valgykime nacionalinį maistą | Ilze Jansone
-10% su kodu: PATOGU
3,55 €
Kaina su kodu: 3,20 €
Turime sandėlyje
(Ne)stebuklingas būdas lieknėti | Valdonė Valienė
-10% su kodu: PATOGU
9,53 €
Kaina su kodu: 8,57 €
Turime sandėlyje
Nutukimas. Patarimai specialistams | Dominique Durrer, Yves Schutz
-10% su kodu: PATOGU
5,19 €
Kaina su kodu: 4,67 €
Turime sandėlyje
Rasta: 53
  1. 1
  2. 2

Nėra ko laukti pirmadienio ar kitų metų. Knygos apie dietas ir svorio metimą nėra brangios ir šios kategorijos leidinius pirkti online raginame jau dabar. Iš karto sužinosite, koks yra lengvas būdas sulieknėti, nes tokio paties pavadinimo patarimų rinkinį parašė skaitomiausias autorius Allen Carr. Taip, tai tas pats žmogus, kuris žino lengvą būdą mesti rūkyti.

Dietų pasaulyje vyrauja mados. O šiuo metu populiari yra ketogeninė mityba. Tai toks mitybos būdas, kuomet maksimaliai sumažinamas angliavandenių suvartojimas. Taip organizmas energiją pasiima ne iš suvalgyto maisto, o iš sukauptų riebalų. Šios dietos ekspertas – autorius Josh Axe.

Daug kalbama ir apie protarpinį badavimą bei glikemiją mažinančias dietas. Šiomis temomis rašo žurnalistas ir mokslinių laidų vedėjas Michael Mosley.

Norite sulieknėti visam gyvenimui? Klausykite žymios lietuvių dietologės ir mitybos specialistės Vaidos Kuprienės patarimų. Ekspertė pasiryžusi padėti visiems, kuriems atsibodo savo organizmą alinti neveiksmingomis dietomis. Įpročius teks keisti visam gyvenimui, tačiau tai nėra taip baisu, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Daugeliui žmonių, ko gero, kyla klausimas, kodėl apskritai mes tunkame. Na taip, žinome, kad reikia maitintis subalansuotai ir daugiau judėti, tačiau štai kaimynas ištisą dieną sėdi prie televizoriaus ir šlamščia traškučius, o lieknas kaip pagaliukas. Kodėl? Atsakymų ir patarimų ieškokite autoriaus Gary Taubes knygose apie svorio metimą.

Kūno, maisto ir meditacijos darną atrasti padės sveikos gyvensenos programų autoriai Marilyn Diamond ir dr. Donald Burton Schnell. Jų knyga „Fitonika“, pirmą kartą pasirodžiusi 1958-tais metais, sulaukė fenomenalios sėkmės ir populiari lyg šiol.

Knygos, kaip numesti svorio padės rasti savo kelią populiarių dietų pasaulyje. Visos jos skirtos suaugusiems vyrams ir moterims, priminsime, kad vaikams ir jaunimui savarankiškai laikytis dietos nerekomenduojama.

Beje, jei jums priimtiniausias senas geras kalorijų skaičiavimo būdas, tai turime pagalbinių knygelių, kuriose rasite svarbiausių produktų energetinės vertės lenteles.

Maitinkitės sveikai, konsultuokitės su specialistais ir internetu įsigykite įdomių bei naudingų knygų, kurios suteiks žinių ir motyvacijos siekti savo tikslų. Išpardavimų bei akcijų metu naujų ir TOP knygų kainos mažesnės nei saldainių kilogramo, o naudos, akivaizdžiai daugiau!