Pardavimai – daugelio kompanijų sėkmės garantas, tad žmonės, kurie geba parduoti produktus ar paslaugas – aukso vertės. Norite tapti puikiu specialistu ar tiesiog atnaujinti ir pagilinti žinias? Jums pravers skaitiniai iš kategorijos „Pardavimų knygos“.

Rasta: 34
  1. 1
  2. 2

Kaip parduoti ratą. Kaip jums, jūsų kompanijai ir jūsų klientams išsirinkti geriausią pardavimo būdą | Jeff Cox, Howard Stevens
-10% su kodu: PATOGU
24,57 €
Kaina su kodu: 22,11 €
Turime sandėlyje
Ledai eskimams. Kaip parduoti gaminį, kurio niekas nenori pirkti | Jon Spoelstra
-10% su kodu: PATOGU
6,99 €
Kaina su kodu: 6,29 €
Turime sandėlyje
KNYGŲ RINKINYS. Kaip rasti puikų pardavėją + Pardavėjų treniravimas + Ledai eskimams |
  • Nemokamas knygos pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
33,59 €
Kaina su kodu: 30,23 €
Turime sandėlyje
Prekybos kelias (audio knyga, CD) | Tadao Yamaguchi, Oleg Makarov
-10% su kodu: PATOGU
8,99 €
Kaina su kodu: 8,09 €
Turime sandėlyje
Kaip rasti puikų pardavėją. Penkios idealaus pardavėjo savybės | Harold Weinstein, Herb Greenberg, Patrick Sweeney
-10% su kodu: PATOGU
3,99 €
Kaina su kodu: 3,59 €
Turime sandėlyje
Tikslas III. Būtina, bet nepakankama (kieti viršeliai) | Eliyahu M. Goldratt
  • Nemokamas knygos pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
25,95 €
Kaina su kodu: 23,36 €
Turime sandėlyje
SST™ Sėkmingi pardavimai pagal tipus | Arnold Tilden
-10% su kodu: PATOGU
21,66 €
Kaina su kodu: 19,49 €
Turime sandėlyje
Pardavėjų treniravimas. Kaip viršininkui tapti pardavėjų treneriu | Linda Richardson
-10% su kodu: PATOGU
11,99 €
Kaina su kodu: 10,79 €
Turime sandėlyje
Pardavimų psichologija | Brian Tracy
-40% su kodu: PATOGU
10,44 €
Kaina su kodu: 6,26 €
Turime sandėlyje
Rasta: 34
  1. 1
  2. 2

Atrodo, kiekvienas vadybininkas, konsultantas ar pardavėjas, nesvarbu, ar priklauso didelei kompanijai, ar dirba vienas, nori parduoti, kuo daugiau. Tačiau šis procesas kur kas sudėtingesnis ir apimantis ilgalaikes strategijas bei klientų lojalumą. Perprasti ir populiarius, ir mažiau tradicinius metodus padės įdomios knygos apie pardavimus, kurias kviečiame patogiai pirkti online.

Siūlomi skaitiniai labai skirtingi. Atsivertę TOP skaitomiausias knygas sužinosite, kaip tinkamai išnaudoti savo potencialą bei pardavimų srityje pasiekti tokių rezultatų, kurie atrodė neįmanomi. Jūs išmoksite per gana trumpą laiką net kelis kartus padidinti pardavimus bei pajamas.

Šie leidiniai padės atsikratyti neigiamo pardavėjo įvaizdžio ir stereotipų. Štai autorius Grant Cardone teigia, kad viskas pasaulyje yra pardavimas. Tai ne tik paslaugų ar prekių siūlymas kitiems, bet ir kone kiekvienas sprendimas – mes nuolat parduodame idėjas sau ir aplinkiniams. Taigi, pagrindinių pardavimo principų žinojimas yra tiesiausias kelias į profesinę bei asmeninę sėkmę.

Autoriai Herb Greenberg, Harold Weinstein bei Patrick Sweeney savo patarimais orientuojasi į tuos, kurie samdo šios srities darbuotojus. Jie savo pardavimų knygose ragina atsisakyti pasenusių ir klaidingų darbuotojų samdymo kriterijų: išsilavinimo, patirties, lyties, amžiaus. Taigi, visos kategorijos knygos bus vertingos ir vyrams, ir moterims, o taip daug įdomių įžvalgų turėtų pasirodyti įdomios ir jaunimui, kuris dar tik žengia pirmuosius karjeros žingsnius.

Sudominti klientą, paskatinti jį pirkti ir dėl to jausti pasitenkinimą, išlaikyti pirkėjų lojalumą – sudėtinga užduotis, net ir tiems, kurie geri pardavėjai iš prigimties. Visiems kitiems teks išmokti vieną kitą triuką. Geriausiais pasaulio ekspertais laikomi autoriai dalijasi savo patirtimi ir patarimais, kurie išaugino ne vieną profesionalą.

Rekomenduojame atkreipti dėmesį į Arnold Tilden, Jon Spoelstra, Amund Fjeldstad, Augustino Januškevičiaus, Rūtos Juknelienės ir kitų autorių knygas apie pardavimus. Jose analizuojami populiarūs, novatoriški, dar niekur negirdėti ar visada pasiteisinantys metodai. Vertingos informacijos ras net tie, kurie patys veda pardavimų mokymus.

Internetu įsigyti galite ir kitokio pobūdžio verslo skaitinių, o taip pat knygų ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Visą šeimą aprūpinsite neapiplėšdami piniginės, nes daug naujų ir gerų knygų parduodame už žemą kainą. Norite dar labiau sutaupyti? Pasižvalgykite po akcijų ir išpardavimų skiltį.