Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

1000 dalykų, kuriuos turėtum žinoti

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 11.29 SoldOut

Knygos "1000 dalykų, kuriuos turėtum žinoti" aprašymas

"1000 dalykų, kuriuos turėtum žinoti" - tai iliustruota enciklopedija, parengta Lietuvoje. Knygos sudarytoja yra P. Mašioto premijos laureatė Danguolė Kandrotienė.
Enciklopedijoje pateikta daugiau nei 1000 įdomiausių dalykų, kuriuos turėtų žinoti kiekvienas. Kiekviena tema papildyta lietuviška informacija ir faktas, tai leidžia išplėsti konkrečios temos pažinimo ribas, įvertinti savo šalies pasiekimus, ugdyti platesnį savo identiteto suvokimą.
Skiriama skaitytojams nuo 12 iki 99 metų.

Knygoje "1000 dalykų, kuriuos turėtum žinoti" rasite ne tik svarbiausių pasaulio istorijos, geografijos, kultūros, mokslo faktų, bet ir daug vertingos informacijos apie Lietuvą, jos išskirtinumą ir pasiekimus.

Knygos "1000 dalykų, kuriuos turėtum žinoti" skyriai:
Pasaulis
Žmogus ir jo aplinka
Pasaulio istorija
Augalai
Gyvūnai
Architektūra
Kultūra
Transportas
Mokslas
Įdomybės


Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "1000 dalykų, kuriuos turėtum žinoti"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "1000 dalykų, kuriuos turėtum žinoti", Danguolė Kandrotienė. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Danguolė Kandrotienė su knyga "1000 dalykų, kuriuos turėtum žinoti" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "1000 dalykų, kuriuos turėtum žinoti" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Danguolė Kandrotienė. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "1000 dalykų, kuriuos turėtum žinoti" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "1000 dalykų, kuriuos turėtum žinoti" perkama kartu