Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

1000 žiniuonės patarimų. Stebuklingos Latvijos žolelės (2-oji laida)

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 8.99 SoldOut

Knygos "1000 žiniuonės patarimų. Stebuklingos Latvijos žolelės (2-oji laida)" aprašymas

Per 45 savo darbo metus tyrinėjau Pabaltijo tautų silpnėjančios sveikatos priežastis ir sveikatinimo galimybes, to pasėkoje sukūriau savo unikalią sveikatinimo sistemą, kuria naudojantis galima atstatyti bet kurį organą ir visą organizmą bendrai. Mūsų organizmas tai vieningas organizmas, veikiantis tiksliai kaip krumpliaračių sistema, ir jei kokia detalė (organas) išeina iš rikiuotės (sutrinka dėl ligos), mechanizmo bendras darbas sutrinka. Sveikatinimo sistemą sudaro daugiau nei 20 punktų - metodų ir priemonių ir jų panaudojimas kasdieninėje mityboje. Punktai vieni kitus papildo, tačiau juos galima naudoti ir atskirai.

Iš viso per savo darbo metus sukurta daugiau nei 6000 receptų, patys efektyviausi 1000 receptų pateikti šioje knygoje ir to visiškai pakanka kasdieninėms reikmėms, kad būtų užtikrinta gera sveikata.

Ši knyga bus puikus pagalbininkas žmogui, kuris negali patekti pas mane konsultacijoms ir kuriam dėl kažkokių priežasčių negaliu sudaryti individualios sveikatinimo programos.

Receptai padės dar ir tiems, kurie naudojasi mano knygų, kuriose aš dalinuosi savo patirtimi, kaip atstatyti organus ir išlaikyti atgautą sveikatą, patarimais ir nurodymais. Receptai knygoje išdėstyti pagal susirgimus, todėl joje lengva ir patogu orientuotis. Kodėl aš dar sukūriau įvairių receptų be šių, jau minėtų augalų mišinių? Kodėl reikalinga tokia receptų knyga?
Todėl, kad ne visi žmonės susiduria su rimtomis sveikatos problemomis. Kasdieniniam sveikatos palaikymui ir organizmo stiprinimui padeda ir paprasti receptai.

Suprantama, pagrindinė sąlyga - naudojant šiuos receptus būtina atsisakyti cukraus, baltų miltų, druskos ir acto, o kaip maisto priedus naudoti laukinių augalų mišinį SALVEO miltelius.
Nėra neišgydomų ligų ir mūsų Gamtoje yra visko, kad visi organai būtų sveiki. Reikalingos žinios ir noras!

Te padeda Jums Dievas! Žiniuonė, valeologė ir etnobotanikė Jūsų Ilzė Jansonė


  • Autorius: Ilze Jansone
  • Leidėjas: Ilze Jansone
  • Išleidimo metai: 2018
  • Knygos puslapių skaičius: 245
  • Formatas: 17x24, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789984851877

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "1000 žiniuonės patarimų. Stebuklingos Latvijos žolelės (2-oji laida)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie vaistažoles

Ilze Jansone pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "1000 žiniuonės patarimų. Stebuklingos Latvijos žolelės (2-oji laida)", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "1000 žiniuonės patarimų. Stebuklingos Latvijos žolelės (2-oji laida)" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "1000 žiniuonės patarimų. Stebuklingos Latvijos žolelės (2-oji laida)" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "1000 žiniuonės patarimų. Stebuklingos Latvijos žolelės (2-oji laida)"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Ilze Jansone tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "1000 žiniuonės patarimų. Stebuklingos Latvijos žolelės (2-oji laida)" perkama kartu