NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

1001 puiki idėja kaip auginti ir ugdyti autizmo sutrikimą ar Aspergerio sindromą turinčius vaikus

Kaina: 20,99 €
Kaina su kodu: 18,89 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-03-31 20.993 InStock
Į krepšelį 18,89 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "1001 puiki idėja kaip auginti ir ugdyti autizmo sutrikimą ar Aspergerio sindromą turinčius vaikus" aprašymas

Šią knygą „1001 puiki idėja kaip auginti ir ugdyti autizmo sutrikimą ar Aspergerio sindromą turinčius vaikus“ neginčytinos autizmo spektro sutrikimo ekspertės amerikietės Ellen Nobohm ir Veronica Zysk skiria tėvams, mokytojams ir terapeutams. Autorės ne tik aprašo gausybę aiškių, paprastų ir praktiškų idėjų kurios padės geriau suprasti vaikų bei jaunuolių sutrikimus, bet ir skatina nedelsiant imtis konkrečių jų gyvenimą lengvinančių veiksmų.

Labai praktiškoje enciklopedijoje gilinamasi į visus margaspalvio ASS pasireiškimus: jutiminę integraciją, kalbą ir bendravimą, kasdienio gyvenimo aspektus ir vaikų elgesį, socialinius įgūdžius ir ugdymą. Leidinys praturtintas vertinga temų rodykle, todėl skaitytojas lengvai ras tik jam reikalingas autizmo sutrikimo temas.

Knyga „1001 puiki idėja kaip auginti ir ugdyti autizmo sutrikimą ar Aspergerio sindromą turinčius vaikus“ taps kasdieniniu darbiniu tėvų ir specialistų pagalbininku nes:

• Vietoje painių teorinių svarstymų apie sutrikimus siūlomas labai konkretus žinojimas.
• Aprašoma gausybė praktiškų ir kokybiškų pagalbos vaikams idėjų, knyga aprėpia visus ASS aspektus.
• Surasti dominančias idėjas labai paprasta, nereikia laikytis griežtos skaitymo tvarkos.
• Idėjas galima pradėti įgyvendinti nuo tos akimirkos, kai knygą paimate į rankas.



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "1001 puiki idėja kaip auginti ir ugdyti autizmo sutrikimą ar Aspergerio sindromą turinčius vaikus"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Vaikų ugdymo ir auklėjimo knygos

Ellen Nobohm, Veronica Zysk pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "1001 puiki idėja kaip auginti ir ugdyti autizmo sutrikimą ar Aspergerio sindromą turinčius vaikus", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "1001 puiki idėja kaip auginti ir ugdyti autizmo sutrikimą ar Aspergerio sindromą turinčius vaikus" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "1001 puiki idėja kaip auginti ir ugdyti autizmo sutrikimą ar Aspergerio sindromą turinčius vaikus" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "1001 puiki idėja kaip auginti ir ugdyti autizmo sutrikimą ar Aspergerio sindromą turinčius vaikus"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Ellen Nobohm, Veronica Zysk tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "1001 puiki idėja kaip auginti ir ugdyti autizmo sutrikimą ar Aspergerio sindromą turinčius vaikus" perkama kartu