Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

2008 m. apskaitos ir mokesčių politika su CD (III versija)

  • Nemokamas knygos pristatymas
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 73.56 SoldOut

Knygos "2008 m. apskaitos ir mokesčių politika su CD (III versija)" aprašymas

2008 m. apskaitos ir mokesčių politika – apskaitos principai, apskaitos metodai ir taisyklės, skirti įmonės apskaitai tvarkyti ir finansinei atskaitomybei sudaryti bei pateikti, mokesčių apskaitos organizavimo tvarkos skirtos pagrindinių įmonės mokamų mokesčių apskaitai ir deklaravimui.

Trečioji atnaujinta ir papildyta laida!

Praktikams skirta darbo priemonė.
Trečioji atnaujinta ir papildyta laida.
Knyga papildyta mokesčių politikos dalimi, kurioje pateikiamos mokesčių apskaitos ir deklaravimo organizavimui skirtos tvarkos.
Paprasta naudotis.

Buhalterinės apskaitos įstatymas įpareigoja visas įmonės pasitvirtinti savo apskaitos politiką. Leidinys – tai praktinė priemonė šiam įstatyminiam reikalavimui įvykdyti. Jame surinkti apskaitos tvarkų, metodikų, instrukcijų šablonai, pagal kuriuos kiekvienos įmonės buhalteris lengvai parengs išsamią savo įmonės apskaitos politiką. Taip pat pateikti ir apskaitos politiką tvirtinančio bei ją keičiančio įsakymų pavyzdžiai. Knyga papildyta mokesčių apskaitos politikos dalimi, kurioje pateikiamos mokesčių apskaitos ir deklaravimo organizavimui skirtos tvarkos.
Knyga padės greičiau, patogiau susirasti reikiamą skyrių, o pasinaudojus kompaktiniame diske įrašytais pildomais dokumentų šablonais kiekvienas buhalteris galės savarankiškai parengti konkrečios įmonės individualią apskaitos ir mokesčių politiką.


  • Leidėjas: Pačiolis
  • Išleidimo metai: 2007
  • Knygos puslapių skaičius: 308
  • Formatas: 21x29
  • ISBN ar kodas: 9789955041870

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "2008 m. apskaitos ir mokesčių politika su CD (III versija)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "2008 m. apskaitos ir mokesčių politika su CD (III versija)", . Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar su knyga "2008 m. apskaitos ir mokesčių politika su CD (III versija)" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "2008 m. apskaitos ir mokesčių politika su CD (III versija)" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė . Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "2008 m. apskaitos ir mokesčių politika su CD (III versija)" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "2008 m. apskaitos ir mokesčių politika su CD (III versija)" perkama kartu