NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

2012. Apokalipsė

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 10.5 SoldOut

Knygos "2012. Apokalipsė" aprašymas

Romano veiksmas prasideda 1001-aisiais Tuloje - auksu tviskančioje klestinčios toltekų imperijos sostinėje. Imperiją valdo šviesus karalius, tačiau jo valdymą temdo karai, pragaištinga sausra ir vis didesnę įtaką įgaunanti niūri, mirtį garbinanti religija. Šiuo sunkiu laikotarpiu Tulos astronomai ir matematikai pradeda rašyti Laiko pabaigos knygą. Remdamiesi dangaus kūnų stebėjimais, jie spėja, kad 2012-aisiais pasaulį ištiks apokalipsė...
Po tūkstančio metų Laiko pabaigos knygą randa šių dienų mokslininkai. Mėgindami iššifruoti knygos kodą, su siaubu suvokia, kad mūsų gyvenama epocha yra tarsi veidrodinis kadaise egzistavusios Tulos atspindys. Jie supranta, kad XXI amžiaus civilizacijai gresia didelis pavojus.
Ar mokslininkams pavyks perprasti Laiko pabaigos knygos paslaptis ir išgelbėti šiuolaikinį pasaulį nuo kadaise Tulai pražūtį atnešusių nelaimių?
Šis romanas tai dviejų bendraautorių kūrinys, parašytas remiantis jau mirusio garsaus istorinių romanų rašytojo Gary Jenningso juodraščiais.



Parašykite atsiliepimą apie "2012. Apokalipsė"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "2012. Apokalipsė", Gary Jennings, Robert Gleason, Junius Podrug. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Gary Jennings, Robert Gleason, Junius Podrug su knyga "2012. Apokalipsė" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "2012. Apokalipsė" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Gary Jennings, Robert Gleason, Junius Podrug. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "2012. Apokalipsė" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "2012. Apokalipsė" perkama kartu