Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

2012. Artėjanti pasaulio pabaiga?

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 0.99 SoldOut

Knygos "2012. Artėjanti pasaulio pabaiga?" aprašymas

Mokslininkai ir pranašai aiškinasi, ar teisinga senovės majų pranašystė 2009 m. birželį mįslingai dingęs Air France 447 skrydžio lėktuvas, Michaelo Jacksono nužudymas, kiaulių ir kitokių gripų pandemijos, ekonominė krizė, Nibiru kultas – kas visus juos sieja? Paslaptingas skaičius 2012 12 21.
1960 metais rastame akmenyje su majų užrašais įamžinta pranašystė, kuri neduoda ramiai gyventi mokslininkams ir šiaip smalsiems žmonėms. Ar ten tikrai rašoma apie mūsų pasaulio pabaigą? Ar 2012-ieji vadinami „majų apokalipsės“ metais tik norint nuslėpti nuo mūsų tikrąją, daug baisesnę, tiesą? Šioje knygoje sužinosite pagrindines – mokslines, religines, pseudomokslines, sąmokslo – teorijas, kurios kalba apie pasaulio pabaigą. Ši knyga nėra bandymas pagąsdinti, taip pat ji nėra ir pranašų sudėliota instrukcija, kaip turėtume elgtis nelaimės atveju. Vis dėlto ją perskaitę apie pasaulio pabaigą (nesvarbu, ar ji ateis 2012-aisiais, ar vėliau) susidarysite aiškesnį vaizdą, nei turėjote anksčiau.
Paanalizavus tiek mokslininkų, tiek religinių tekstų teiginius, prieiname prie vienos išvados: artimu metu žmonijai gresia badas, karas, maras. Tai, apie ką kalba Biblija ir kiti šventraščiai. Ir religijos, ir gyvenimiškoji patirtis sako, jog kaltas pats žmogus – jis skriaudžia artimą, patį save, gamtą. Net jei 2012 metais (o gal kuriais nors kitais) ateitų pasaulio pabaiga – žinokite: taip turi būti. Mes to nusipelnėme. Tačiau šansą gyventi teisingiau, geriau, doriau, žmogiškiau turime. Jau šią akimirką galime pradėti kurti naują, tobulesnį pasaulį – pirmiausia savyje, tada nedidelėje savo aplinkoje, o vėliau pasikeis ir visas pasaulis.


  • Autorius: Mindaugas Paleckis
  • Leidėjas: Media incognito
  • Išleidimo metai: 2010
  • Knygos puslapių skaičius: 272
  • Formatas: 15x21, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094031083

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "2012. Artėjanti pasaulio pabaiga?"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Mokslo populiarinimo knygos

Mindaugas Paleckis pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "2012. Artėjanti pasaulio pabaiga?", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "2012. Artėjanti pasaulio pabaiga?" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "2012. Artėjanti pasaulio pabaiga?" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "2012. Artėjanti pasaulio pabaiga?"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Mindaugas Paleckis tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "2012. Artėjanti pasaulio pabaiga?" perkama kartu