Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

2012. Naujos eros pradžia arba sąmonės virsmas (knyga su defektais)

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 2.49 SoldOut

Knygos "2012. Naujos eros pradžia arba sąmonės virsmas (knyga su defektais)" aprašymas

Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).

Jau prieš 5000 metų majai žinojo apie Kūrėjo planą, galėjo paaiškinti pasaulio ir kosmoso sąsajas, numatė eros pabaigą. 2012 – tai permainų metai, atveriantys daugybę galimybių. 

ĮVADAS

Didysis eros virsmas -kas, kada ir kaip?

Kai rengiausi rašyti šią knygą, žmonės dažnai manęs klausdavo: „Kas tas didysis eros virsmas? Nieko apie tai negirdėjau!" Anksčiau ir aš nieko apie tai nežinojau, bet kai pradėjau domėtis šia tema, mano vidinės akys staiga atsivėrė ir išvydau iš akmenėlių sudėliotą mozaiką, dešimtmečius savyje nešiotą vientisą paveikslą. Manyje susiformavo bendras gyvenimo prasmės ir tikrosios būties supratimas. Si nauja informacija apie mūsų laikmetį, lemtingąjį eros virsmo etapą, kai viskas keičiasi iš esmės, padėjo man suprasti gyvenimo vyksmą.

Iki tol išsibarstę mozaikos elementai - gyvenimo patirtis, faktai, pažiūros, išmintis, išsamių stebėjimų rezultatai, sukaupti per gydymo ir jogos pedagogikos praktiką bei nuolatinį dėmesį gyvenime vykstantiems procesams - susidėstė į nuostabų, užburiantį, visą mane užpildžiusį vaizdinį. Tarsi pumpuras, ryto metą išsiskleidęs nuostabiu žiedu, aš staiga radau patikimą gyvenimo, apskritai viso gyvenimo ir konkrečiai savo gyvenimo prasmės paaiškinimą. Tai buvo pažinimas. Įvairios senosios filosofinės mokyklos, skirtingos energijos ir patirtys, sukauptos bendraujant su aplinkiniais, žmonijos siekiai didžiojo eros virsmo akivaizdoje man atskleidė gilią prasmę. Tokio gilaus pažinimo iš visos širdies linkiu ir Jums.

Visą praeities ir savo gyvenimo mozaiką papildžiau studijuodama senuosius įvairių tautų raštus. Susidomėjusi eros virsmo tema pradėjau rinkti aktualią informaciją ir faktus. Siekdama padėti protu ir širdimi suprasti gyvenimo vyksmą eros virsmo laikotarpiu visa tai su-dėjau į šią knygą.

Eros virsmas - tai laikotarpis visatos kūrybos procese, kai žmonių gyvenimas Žemėje labai suaktyvėja ir ima keistis. Dabar mes tai ir išgyvename, Jūs tai išgyvenate!

Prieš keletą kartų gyvavusios didžiosios kultūros išpranašavo plataus masto visuomeninius pokyčius. Žinomiausios eros virsmo pranašystės pasiekė mus iš majų kultūros - senos Vidurio Amerikos tautos, palikusios išsamų, pranašišką kalendorių. Majai numatė didžiules žmonių gyvenimo permainas, kurios pasireikš dėl pakitusios kosminės energijos poveikio žmonėms ir gamtai. Turiu omenyje labai subtilią, dažniausiai nematomą, tačiau iš tikrųjų juntamą energiją, jungiančią ir valdančią visaį kas gyva Žemėje ir kosmose. Būtent dabar keičiasi ir stiprėja mūsų epochai numatytas ir išpranašautas šios subtiliosios energijos poveikis. Jūs taip pat jaučiate šiuos pokyčius, todėl ir susidomėjote šia knyga.


  • Autorius: Brigit Feliz Carrasco
  • Leidėjas: Algarvė
  • Išleidimo metai: 2011
  • Knygos puslapių skaičius: 264
  • Formatas: 13x20, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955871422-BR

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "2012. Naujos eros pradžia arba sąmonės virsmas (knyga su defektais)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Ezoterinės knygos

Brigit Feliz Carrasco pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "2012. Naujos eros pradžia arba sąmonės virsmas (knyga su defektais)", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "2012. Naujos eros pradžia arba sąmonės virsmas (knyga su defektais)" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "2012. Naujos eros pradžia arba sąmonės virsmas (knyga su defektais)" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "2012. Naujos eros pradžia arba sąmonės virsmas (knyga su defektais)"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Brigit Feliz Carrasco tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "2012. Naujos eros pradžia arba sąmonės virsmas (knyga su defektais)" perkama kartu