Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

2017 m. metinės mokesčių deklaracijos ir pranešimai

  • Nemokamas knygos pristatymas
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 49.99 SoldOut

Knygos "2017 m. metinės mokesčių deklaracijos ir pranešimai" aprašymas

Knygoje "2017 m. metinės mokesčių deklaracijos ir pranešimai":

? paprastai ir aiškiai pateikiami įmonių metinių mokesčių deklaracijų ir pranešimų parengimo ir tikslinimo tvarka su mokesčių specialistų komentarais;
? daug praktinių situacijų su paaiškinimais;
? išskiriami deklaravimo taisyklių pakeitimai 2017 m. palyginus su 2016 m., kad nereikėtų gaišti laiko naujovių paieškai.

Darbo priemonė skirta visų, tame tarpe ir ne pelno siekiančių įmonių buhalteriams, atsakingiems už metinių mokesčių deklaracijų ir pranešimų parengimą. Leidinys skirtas ne tik pradedančiam darbą buhalteriui, bet ir tiems, kas jau dirba daug metu, bet nepildė metinių deklaracijų arba neturi patirties dėl tam tikrų deklaracijų rengimo.

Darbo priemonėje „2017 m. metinės mokesčių deklaracijos ir pranešimai“ paprastai ir aiškiai pateikiami metinių mokesčių deklaracijų ir pranešimų parengimo ypatumai su mokesčių specialistų komentarais, pateikiama daug įvairių praktinių situacijų su paaiškinimais.


  • Leidėjas: Pačiolis
  • Išleidimo metai: 2018
  • Knygos puslapių skaičius: 240
  • Formatas: 19x27, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955042709

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "2017 m. metinės mokesčių deklaracijos ir pranešimai"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Apskaitos knygos

pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "2017 m. metinės mokesčių deklaracijos ir pranešimai", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "2017 m. metinės mokesčių deklaracijos ir pranešimai" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "2017 m. metinės mokesčių deklaracijos ir pranešimai" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "2017 m. metinės mokesčių deklaracijos ir pranešimai"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "2017 m. metinės mokesčių deklaracijos ir pranešimai" perkama kartu