NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Kalėdų belaukiant…

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 14,69 €
Kaina su kodu: 11,75 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2022-12-09 Jonas Kazlauskas

Labai patiko ši knyga. Viskas taip gražiai iliustruota. Tikrai smagiai skaitėsi su vaikais. Knyga tikrai įdomi, įtraukianti, pilna nuotykių. Siūlau įsigyti, Jūsų vaikūčiai tikrai liks patenkinti!


2024-03-31 14.69 InStock
Į krepšelį 11,75 € -20% su kodu
PATOGU

Knygos "Kalėdų belaukiant…" aprašymas

Kalėdinių pasakų rinkinys vaikams "Kalėdų belaukiant..." – nuotaikingi Kalėdų miestelio elfų nuotykiai. Istorijose veikia trylika skirtingų elfų ir Kalėdų Senelis. Knygoje aprašomos jų pareigos, atliekami darbai, nusivylimai ir linksmybės. Kasdien elfai tvarkosi, sportuoja, vaidina, gieda giesmes bei puošia miestelį laukdami Kalėdų. Pasakojimai sutampa su advento kalendoriumi ir padeda nuosekliai sekti gruodžio mėnesio dienas bei sustiprinti tikėjimą Kalėdų stebuklais.

Istorijose "Kalėdų belaukiant..." akcentuojama draugystė, savitarpio supratimas, pagalba bei savitumas. Kiekvienas elfas yra nepakartojamas ir savaip ypatingas.

Toli toli, bekraštėse Šiaurės ašigalio plynėse, ten, kur lauko temperatūra siekia keturiasdešimt laipsnių šalčio, o pašėlęs vėjas nepaliauja mai taršo snaigių verpetus, ten, kur nevažinėja traukiniai, neskraido lėktuvai, o automobiliai neberanda kelio, išsidėstęs didelis Kalėdų miestas. Jame tūkstančiai mažų namukų, su raitytomis pastogėmis, ledo kaminais ir raudonomis plačiomis durelėmis su sagutėmis.
Visus metus Kalėdų mieste netyla įvairūs garsai: kala, birbia, dūzgia, bruzda... Čia nuolatos skamba juokas ir daina.
Čia sutiksime senąjį elfą Joną Augustiną, gretimoje trobelėje gyvena elfas Brūkšniukas, elfe Karamelė, siuvykloje darbuojasi elfas Loris...
Elfų vardus ir jų pareigas galima būtų vardinti kiaurą parą, o galbūt laiko prireiktų net ir iki Kalėdų...


  • Autorius: Alina Vyšniauskienė
  • Leidėjas: Maketonas
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 208
  • Formatas: 22x31, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786099610207

Kiti taip pat domėjosi


2022-12-09

Labai patiko ši knyga. Viskas taip gražiai iliustruota. Tikrai smagiai skaitėsi su vaikais. Knyga tikrai įdomi, įtraukianti, pilna nuotykių. Siūlau įsigyti, Jūsų vaikūčiai tikrai liks patenkinti!

Parašykite atsiliepimą apie "Kalėdų belaukiant…"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Grožinė lietuvių literatūra 6-8 metų vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Kalėdų belaukiant…", kurį pristato Alina Vyšniauskienė. Siūlome ne tik išsamų "Kalėdų belaukiant…" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Alina Vyšniauskienė. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Kalėdų belaukiant…". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Kalėdų belaukiant…" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Kalėdų belaukiant…" perkama kartu