0

Nemokamas pristatymas į paštomatus Lietuvoje nuo 15 €

Pirkėjų atsiliepimai

Gero maisto dienoraštis. Vasara

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2021-11-30 8.79 SoldOut

Knygos "Gero maisto dienoraštis. Vasara" aprašymas




„Gero maisto dienoraštis. Vasara“
tai trečioji knygų serijos „Gero maisto dienoraštis“ knyga. Ji turėtų praversti visiems, norintiems vasarą leisti lengvai ir maitintis natūraliai sveikiau.


Šioje knygoje rasite ne tik skanių, greitai ir lengvai pagaminamų patiekalų receptų su sezoninėmis uogomis, vaisiais ir daržovėmis, bet ir natūralių ledų, netradicinių lauko kepsnių, įvairių gaivinančių gėrimų receptų.

Ar žinojote, kad ledus įmanoma pagaminti tik iš dviejų ingredientų, o vietoj makaronų lakštų panaudojant cukinijas galima iškepti puikiausią lazaniją? Šiuos ir daug kitų skanių ir naudingų patiekalų receptų rasite vasarai skirtoje knygoje.


Knygų serija „Gero maisto dienoraštis“ sugulė į keturias, skirtingiems metų laikams skirtas knygas. Tai dienoraščio forma parašytos kulinarinės knygos, kiekvienai metų dienai jose rasite po vieną ne tik skanų, bet ir sveiką receptą. Iš viso dienoraštyje 365 receptai, tiek pat, kiek metuose dienų. Po kiekvienu receptu skaitykite dietistės komentarą, kuris patvirtins patiekalo naudingumą. Receptai labai paprastai, lengvai ir greitai pagaminami, po jais tokie ženkleliai: „Be cukraus“, „Be glitimo“, „Be laktozės“.


Visos "Gero maisto dienoraštis" knygos:



Pirmoji knyga - "Gero maisto dienoraštis. Žiema"

Antroji knyga - "Gero maisto dienoraštis. Pavasaris"

Trečioji knyga - "Gero maisto dienoraštis. Vasara"

Ketvirtoji knyga - "Gero maisto dienoraštis. Ruduo"



Knygų komplektas KOMPLEKTAS. Gero maisto dienoraštis. Žiema + Pavasaris + Vasara + Ruduo

RECEPTAS


TRIJŲ INGREDIENTŲ BLYNAI


Ne taip seniai mane šiais blynais pavaišino mėgstanti stebinti draugė ir jai puikiai pavyko! Blynai buvo labai gardūs, o jų gamybai visai nereikėjo kvietinių ir cukraus, todėl nusprendžiau receptą įtraukti į šią knygą. Blynams saldumo suteikia trintas bananas, o tešlą sutirština avižiniai miltai. Tokie blynai apipilti trintomis braškėmis ir pateikti vasaros terasoje, bus geidžiamiausi pusryčiai po rinktinės mankštos. 


Reikės:

1 prinokusio banano

1 kiaušinio

4 šaukštų avižinių miltų

lydyto sviesto kepti (receptas žiemos knygoje 82 p.)


Padažui:

250 g. braškių

1 šaukštelio ispaniško šalavijo (angl. chia) sėklų


Pirma paruoškite padažą, kad trintose braškėse spėtų išbrinkti ispaninio šalavijo sėklos. Švarias braškes be kotelių sutrinkite trintuvu su medumi į tyrę, įberkite šaukštelį ispaninio šalavijo sėklų, gerai išmaišykite ir palikite 15 minučių, kad išbrinktų.


Per tą laiką bananą sutrinkite šakute, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite iki vientisos masės. Tada suberkite avižinius miltus ir užmaišykite vidutinio tirštumo blynų tešlą.


Blynus kepkite įkaitintoje keptuvėje su lydytu sviestu po kelias minutes iš abiejų pusių, kol apskrus ir iškeps. Valgykite karštus, apipiltus iš anksto paruoštu braškių padažu su išbrinkusiomis ispaninio šalavijo sėklomis.


DIETISTĖS VERDIKTAS

Taip! Lengvai paruošiami ir maistingi blynai be pridėto cukraus nustebins ir pamalonins kiekvieną. avižinius miltus kuo dažniau naudokite kepdami ne tik blynus, bet ir kitus kepinius. Tai puiki glitimo turinčių miltų alternatyva. Juose gausu įvairių mineralų ir vitamino B1, kuris yra svarbus mūsų nervų sistemai. Nors avižose nėra glitimo, tačiau jo gali patekti miltų gamybos ir pakavimo metu, todėl alergiją glitimui turintiems žmonės reikia rinktis avižų miltus, pažymėtus ženklu "Be glitimo".


Parašykite atsiliepimą apie "Gero maisto dienoraštis. Vasara"

Būtina įvertinti prekę

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo įsigyti internetu knygą "Gero maisto dienoraštis. Vasara", kurią skaitytojams dovanoja Renata Ničajienė. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti ar Renata Ničajienė su knyga "Gero maisto dienoraštis. Vasara" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Gero maisto dienoraštis. Vasara" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Renata Ničajienė. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Gero maisto dienoraštis. Vasara" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Gero maisto dienoraštis. Vasara" perkama kartu