NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Pokalbiai Tėvo Stanislovo celėje

5.0
(3 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 9,99 €
Kaina su kodu: 5,99 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2010-03-24 Marius

Ypatingai sviesaus proto zmogus


2024-03-31 9.99 InStock
Į krepšelį 5,99 € -40% su kodu
PATOGU

Knygos "Pokalbiai Tėvo Stanislovo celėje" aprašymas

…Gal aš turiu tokią charizmą, kad galiu išklausyti kitą?
Buvau laisvas kiekvienam ateinančiam – galėdavau atsisėsti, išklausyti, su juo pasikalbėti. Kalbėti man lengva ir minioms,ir žmogui – nes neieškau žodžių.
Baigęs studijas, atidžiai perskaičiau vieno kapucinų vienuolio, Tėvo Chrizostomo, autobiografiją, jo pamokymus. Jo misija buvo dienų dienas sėdėti svečių kambaryje ir priimti visus pašnekovus. Jis sakė: jei aš gausiu dangų, jį gausiu už tai, kad sėdėjau ir klausiau.
Pagalvojau, ir aš pamėginsiu. Yra teologijoje pastoralinė medicina, aš bandžiau jos paslaptis įsisavinti. Taip ir įėjau į tą „šnekėjimo teologiją”.

Tėvas Stanislovas

„Noriu parašyti tik tai, ką pati mačiau, girdėjau ir jaučiau per netrumpos pažinties metus. Knygos ašis – pokalbiai su Tėvu Stanislovu, įvykę įvairiais metais įvairiomis progomis, daugiausia – Dotnuvoje, Tėvo Stanislovo celėje. Tie pokalbiai – autentiški, juose nėra nė vieno išgalvoto žodžio. Kai kurie fragmentai skelbti spaudoje, kai kurie – atkurti iš diktofono įrašų, užrašų knygelių, dienoraščių. Iš atminties atkurti nesiryžau nieko, gerbdama Tėvo Stanislovo požiūrį į Žodį, kaip galingą jėgą, galinčią ir padėti, ir pakenkti. Norėčiau, kad knygą skaitantis žmogus pasijustų mano vietoje, o priešais save matytų ir girdėtų Tėvą Stanislovą. Suprantu, kad tas noras nėra mažas. Dar didesnis džiaugsmas būtų, jeigu tokių žmonių atsirastų”.
Vita Morkūnienė


  • Autorius: Vitalija Morkūnienė
  • Leidėjas: Baltos lankos
  • Išleidimo metai: 2018
  • Knygos puslapių skaičius: 112
  • Formatas: 14x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094790607

Kiti taip pat domėjosi


2010-03-24

Ypatingai sviesaus proto zmogus

2009-03-20

Tikrai puiki, šilta knyga, mintys žmogaus, verto dvasininko vardo.

2008-11-25

labai idomi,sauni knyga.noreciau daugiau knygu isigyti,apie teva stanislova.nes jis buvo labai saunus,geras,istvermingas vienuolis.aciu

Parašykite atsiliepimą apie "Pokalbiai Tėvo Stanislovo celėje"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Dvasiniai skaitiniai

Vitalija Morkūnienė pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Pokalbiai Tėvo Stanislovo celėje", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Pokalbiai Tėvo Stanislovo celėje" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Pokalbiai Tėvo Stanislovo celėje" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Pokalbiai Tėvo Stanislovo celėje"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Vitalija Morkūnienė tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Pokalbiai Tėvo Stanislovo celėje" perkama kartu