NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Trispalvio Erelio skrydis. Eskadrono "Erelis-02" misija Afganistane

5.0
(2 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2021-04-16 Vladimiras

Vyriška knyga sakyčiau, besidomintiems kariuomene, misijomis ir pan.


Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 9.39 SoldOut

Knygos "Trispalvio Erelio skrydis. Eskadrono "Erelis-02" misija Afganistane" aprašymas

Atnaujintas pakartotas leidimas

„Ernestas Kuckailis – vienas iš pirmųjų atkurtos Lietuvos kariuomenės savanorių, tarnauti šaliai atėjusių tuomet, kai niekas nebuvo tikras, kuo viskas pasibaigs, o tikimybė padėti galvą už Lietuvą buvo suvokiama kaip neišvengiamybė. Dieną studijos Dailės akademijoje, kuriant šviestuvų stiklą (norintys gali Vilniaus „Medžiotojų restorane“ žvilgtelėti į palubę, tebekabo), vakare budint savanorių pajėgose – toks buvo kelias į tai, kas 1995-siais tapo Jėgerių batalionu, o 2002-siais, pasak Kariuomenės vado generolo leitenanto Valdo Tutkaus, iškovojo sau teisę vadintis Specialiųjų operacijų pajėgomis. Ernestas – vienas iš Jėgerių bataliono kūrėjų, pirmojo specialiųjų pajėgų eskadrono „Erelis 02“ Afganistane ryšininkas – kulkosvaidininkas, Irako Karo akademijos instruktorius, Žvalgų mokyklos kovinio rengimo instruktorius, Sausumos pajėgų Juozo Lukšos mokymo centro snaiperių ir taikliųjų šaulių rengimo ekspertas: karys par excellence, vienas iš dešimties, kariuomenės parinktų pavyzdžių jaunuoliams, norintiems tapti profesionaliais kariais. Ne staigmena, kad Ernestas tapo pirmuoju kariu, aprašiusiu savo kovinę patirtį pirmojoje knygoje apie pirmąją atkurtos Lietuvos kariuomenės kovinę misiją.“
Audrius Bačiulis, apžvalgininkas


  • Autorius: Ernestas Kuckailis
  • Leidėjas: Vox Altera
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 136
  • Formatas: 16x24, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786098088342

Kiti taip pat domėjosi


2021-04-16

Vyriška knyga sakyčiau, besidomintiems kariuomene, misijomis ir pan.

2021-04-15

Man patinka knygos nepasaldintos, tokios, kur ne vien viskas galiausiai baigėsi labai gerai ir tai absoliuti sėkmės istorija. Ne, ši knyga ne tokia, čia aprašytos sėkmės ir nesėkmės būnant pirmeiviais bei stengiantis prasiskinti kelią į tarptautinį pripažinimą. Čia gausu nuotraukų ir istorijų apie vidinę karybos „virtuvę”. Įdomi 100%

Parašykite atsiliepimą apie "Trispalvio Erelio skrydis. Eskadrono "Erelis-02" misija Afganistane"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie karą

Ernestas Kuckailis pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Trispalvio Erelio skrydis. Eskadrono "Erelis-02" misija Afganistane", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Trispalvio Erelio skrydis. Eskadrono "Erelis-02" misija Afganistane" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Trispalvio Erelio skrydis. Eskadrono "Erelis-02" misija Afganistane" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Trispalvio Erelio skrydis. Eskadrono "Erelis-02" misija Afganistane"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Ernestas Kuckailis tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Trispalvio Erelio skrydis. Eskadrono "Erelis-02" misija Afganistane" perkama kartu