Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Alisa Stebuklų šalyje

Kaina: 24,99 €
Kaina su kodu: 22,49 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 24.99 InStock
Į krepšelį 22,49 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Alisa Stebuklų šalyje" aprašymas

– Bet aš nenoriu turėti reikalų su pakvaišėliais, – pareiškė Alisa.
– Na, nieko nepadarysi, – tarė Katinas, – visi mes čia kvaištelėję. Aš kvaištelėjęs. Tu kvaištelėjusi.
– Iš kur žinai, kad aš kvaištelėjusi? – paklausė Alisa.
– Turėtum tokia būti, – tarė Katinas, – antraip nebūtum čia atsidanginusi.

Tvankią vasaros popietę Alisa nusekė paskui Baltąjį Triušį ir atsidūrė įstabioje Stebuklų šalyje. Taip prasidėjo neįtikėtinas nuotykis, po kurio gyvenimas niekad nebeatrodys nykus. Vaizduotės meistras Lewisas Carrollis sukūrė nepakartojamą keisčiausių įvykių ir personažų puotą, kuria viso pasaulio pakvaišėliai mėgaujasi iki šiol.

Kas slypi giliame Triušio urve? Kodėl varnas panašus į rašomąjį stalą? Stebuklų šalyje gali gerokai ūgtelėti atsikandęs pyragaičio, čia gudriai šypsosi Češyro katinas, o beprotiškos arbatėlės metas niekad nesibaigia. Leiskis į nepamirštamą kelionę su Alisa ir tu!

Britų rašytojo, matematiko, fotografo ir diakono Lewiso Carrollio (1832–1898) istorija apie smalsią ir drąsią mergaitę Alisą, paskui Baltąjį Triušį nukeliavusią į Stebuklų šalį, iki šiol žavi viso pasaulio vaikus ir suaugusiuosius. Čia nonsensas, juokai, žodžių žaismai ir keistenybės pinasi su Viktorijos laikų visuomenės kritika, parodijuojami to meto papročiai ir netgi matematikos mokslo naujovės. Fantastiški Alisos nuotykiai nepalieka abejingų, o literatūros tyrinėtojai kūrinyje kaskart randa naujų netikėtų prasmių.

Šį išskirtinį "Alisos Stebuklų šalyje" leidimą iliustravo australų dailininkas Robertas Ingpenas (g. 1936), už savo kūrybą apdovanotas Hanso Christiano Anderseno medaliu.


  • Autorius: Lewis Carroll
  • Serija: Alisa stebuklų šalyje
  • Iliustratorius: Robert Ingpen
  • Leidėjas: Nieko rimto
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 192
  • Formatas: 20x24, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094413353
  • Vertėjas: Vilija Vitkūnienė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Alisa Stebuklų šalyje"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Klasikinė literatūra paaugliams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Alisa Stebuklų šalyje", kurį pristato Luisas Kerolis (Lewis Carroll). Siūlome ne tik išsamų "Alisa Stebuklų šalyje" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Luisas Kerolis (Lewis Carroll). Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Alisa Stebuklų šalyje". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Alisa Stebuklų šalyje" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Alisa Stebuklų šalyje" perkama kartu