0
0
Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Apgaulė

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 4.59 SoldOut

Knygos "Apgaulė" aprašymas

Rašytojos C.L. Taylor trileris „Apgaulė“ kiekviename skyriuje kelia vis didesnę įtampą ir neleidžia atsitraukti nė akimirkai. Knyga patiks visiems žanro gerbėjams!

Prieš penkerius metus jauna moteris kartu su bičiulėmis išvyko atostogauti į Nepalą, tačiau tai, kas žadėjo tapti smagiu nuotykiu, virto didžiausiu Emos košmaru, nusinešusiu dvi gyvybes. Košmaru, nuo kurio, atrodo, neįmanoma pabėgti.

Šiandien Ema turi naują tapatybę. Ji – Džeinė Hjus, visiškai patenkinta savo gyvenimu. Moteris turi mylintį partnerį ir puikiai sutaria su jo dukra iš ankstesnių santykių. Džeinė dirba savo svajonių darbą gyvūnų prieglaudoje ir regis jai nieko netrūksta. Tačiau šią idilę gali sugriauti praeitis ir melas. Melas, kuris visada randa būdą pasivyti, o juk visas Džeinės Hjus gyvenimas, deja, netikras. Kadaise ji buvo žinoma kitu vardu ir dabar kažkas pasiryžęs atskleisti ne tik šią paslaptį.

Knygoje „Apgaulė“ vystomos dvi siužetinės linijos: praeities ir dabarties. Iki tos lemtingos dienos ir šiandien, kai virš Džeinės gyvenimas pakibo ant prarajos krašto. Kas įvyko per atostogas ir ko taip bijo pagrindinė veikėja?

Rašytojos C.L. Taylor trileris „Apgaulė“ – įtempta istorija apie melą, klastą, išdavystes, pavydą, nesusipratimus ir smurtą. Ši knyga privers susimąstyti ar galite pasitikėti savo draugais bei artimiausiais žmonėmis. Ar galite pasitikėti savimi pačiu?

Trumpame aprašyme teigiama, kad romanas patiks trilerio „Dingusi“ gerbėjams.

C.L. Taylor – „Sunday Times“ bestselerių autorė, išgarsėjusi psichologiniais trileriais. Rašytoja studijavo psichologiją, dirbo grafikos dizainere, interneto svetainių kūrėja, tačiau galiausiai pradėjo rašyti ir tam šiandien skiria visą savo laiką. Jos bibliografijoje jau beveik dešimt psichologinių trilerių, dvi romantinės komedijos bei kelios knygos jaunimui. Autorės kūriniai išversti į beveik trisdešimt kalbų.

Mėgstate psichologinius trilerius? Tuomet knygą „Apgaulė“ rekomenduojame įsigyti internetu. Juk pirkti online visada verta dėl plataus asortimento, greito pristatymo ir gerų kainų. Dažnai rengiame išpardavimus ir akcijas bei įvairių žanrų knygų kviečiame įsigyti pigiau. Ką skaityti? Puikiu sufleriu tampa skaitytojų apžvalgos ir atsiliepimai. Išsirinkti padės ir santraukos, knygų aprašymai, nurodytas puslapių skaičius, bei virtualios ištraukos.


  • Autorius: C. L. Taylor
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 400
  • Formatas: 15x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094900112
  • Vertėjas: Kristina Lukoševičė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Apgaulė"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Apgaulė", C.L. Taylor. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar C.L. Taylor su knyga "Apgaulė" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Apgaulė" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė C.L. Taylor. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Apgaulė" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Apgaulė" perkama kartu