Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Aš padariau tai

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 12,19 €
Kaina su kodu: 2,44 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2020-11-02 Eugenija

Skaičiau pirmąjį leidimą. Iš karto po knygos perskaitymo įsigijau mokymus. Pasiteisino abi investicijos. Nori keistis-pirmyn.


2024-04-30 12.191 InStock
Į krepšelį 2,44 € -80% su kodu
PATOGU

Knygos "Aš padariau tai" aprašymas

Jevgenijus Černyš – sėkmingo gyvenimo mokytojas, saviugdos vadovas, populiarių psichologinių knygų autorius. „Aš padariau tai“ – motyvacinis vadovas, kuris padės atsikratyti visuomenės primestų gyvenimo principų ir atrasti savo asmeninį kelią į laimę.

Jevgenijus Černyš įsitikinęs, kad žmogus gimė ne tam, kad taptu turtingų, o tam, kad nugyventų laimingą gyvenimą. Tačiau, jei pilvas gurgia iš alkio, laimė greitai išblėsta, todėl svarbu pasiekti harmoniją tarp dvasinio ir materialinio pasaulio. Pats autorius jau ėjo šiuo keliu ir šiandien pasirengęs padėti kitiems. Knygoje jis dalinasi savo patirtimi. Ar pasirengę išmokti daryti tai, kas padės siekti svajonių?

Galima graužtis dėl to, kad kiti turi viską, o jūs nieko. Galima eiti visuomenės primestu keliu: mokykla, universitetas, darbas, santuoka, vaikai, atostogos kartą metuose, o visu kitu laiku – bukas spoksojimas į televizorių. Arba galima imtis atsakomybės už savo gyvenimą, įsigilinti į save ir pasinaudoti knygoje „Aš padariau tai“ siūlomais įrankiais.

Autorius žada, kad jo tekste rasite praktinių patarimų, kurie padės įveikti mūsų pačių kuriamus barjerus, atsikratyti vidinių baimių, nepasitikėjimo bei tradicijų nulemtų suvaržymų. Jevgenijus Černyš „palaikys už rankos“, motyvuos, įkvėps ir lengvai stumtels geresnio gyvenimo link.

„Aš padariau tai“ – saviugdos knyga, kuri skatina nustoti bijoti ir švaistyti mums likusį laiką beprasmėje rutinoje. Laikas imtis veiksmų ir gyventi harmoningą ir visapusiškai turtingą gyvenimą.

Jevgenijus Černyš – saviugdos treneris, mokymų vadovas. Gimęs ir augęs eilinėje šeimoje jis buvo skatinamas elgtis „taip kaip visi“. Tačiau maištingas vyras išbandė save visapusiškai. Gyveno nepritekliuje ir valdė didžiausias kompanijas, kol suprato, kad svarbiausia gyvenime yra harmonija. Norėdamas padėti šią mintį suvokti ir kitiems, jis įsteigė „išMokyklą“, veda mokymus įvairiose pasaulio šalyse, kuria vaizdo įrašus ir tinklaraščio straipsnius.

Esate pasirengę asmeniniam tobulėjimui? Siūlome nelaukti ir knygą „Aš padariau tai“ įsigyti internetu. Čia pat rasite ir daugiau įvairaus žanro literatūros. Įdomūs veikėjai, fantastiniai siužetai, saviugdos patarimai? Turime visko, o išsirinkti padės trumpi aprašymai bei skaitytojų atsiliepimai ir apžvalgos. Rekomenduojame patikrinti ir išpardavimų bei akcijų pasiūlymus, nes jų metu knygos kainuoja pigiau. Įvertinti būsimo pirkinio turinį ir apimtį padės leidinio santrauka, kurioje rasite aprašymą, ištrauką, puslapių skaičių ir kitą informaciją. 


  • Autorius: Jevgenijus Černyš
  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 144
  • Formatas: 14x21, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090143209

Kiti taip pat domėjosi


2020-11-02

Skaičiau pirmąjį leidimą. Iš karto po knygos perskaitymo įsigijau mokymus. Pasiteisino abi investicijos. Nori keistis-pirmyn.

Parašykite atsiliepimą apie "Aš padariau tai"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Saviugdos knygos

Jevgenijus Černyš pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Aš padariau tai", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Aš padariau tai" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Aš padariau tai" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Aš padariau tai"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Jevgenijus Černyš tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Aš padariau tai" perkama kartu