NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Auksinė mergaitė

Kaina: 17,89 €
Kaina su kodu: 16,10 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-03-31 17.89 InStock
Į krepšelį 16,10 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Auksinė mergaitė" aprašymas

Tu mano saulė ir liepsna, mano lobis, mano akių šviesa... Mano auksine mergaite, visur lydėsiu ir saugosiu tave.

Kai nuostabią birželio dieną Viviana Hauv, trylikos romanų autorė ir trijų vaikų mama, mirtinai partrenkiama automobilio, jai suteikiama galimybė visą vasarą iš Anapus stebėti savo vaikų gyvenimą. Vivi taip pat gauna tris galimybes pakeisti Žemėje likusių žmonių likimus. Vyriausiajai dukrai Vilai po trijų persileidimų vėl laukiantis, viduriniajai Karson skęstant vakarėlių, alkoholio ir narkotikų liūne, jaunėliui Leo slepiant jo sielą žeidžiančią paslaptį, Viviana turės gerai apgalvoti, kaip naudingiausiai išnaudoti šias tris galimybes.

Nors tragiško įvykio kaltininkas vis nerandamas, Vivi, stebėdama įvykius Žemėje, labiausiai jaudinasi dėl netrukus išeisiančios savo paskutinės knygos „Auksinė mergaitė“. Joje aprašyta autorės jaunystės paslaptis visiems laikams gali suteršti šviesų Vivian atminimą ir sugriauti jos šeimos gyvenimą. Kam Vivi panaudos jai skirtas tris galimybes ir ar išaiškės rašytojos taip ilgai saugota paslaptis bei jos mirties kaltininkas?

„Auksinė mergaitė“ – įtraukiantis ir jaudinantis priminimas, kad žmonės, kuriuos iš tiesų mylime, mūsų niekada nepalieka.

„Geriausias Hilderbrand romanas.“
New Tork Times

Elin Hilderbrand (g. 1969) – Nantaketo kurorte gyvenanti amerikiečių rašytoja, dvidešimt dvejų parašiusi pirmąjį bestselerį, spaudos vadinama „paplūdimio romanų karaliene“. Lietuvių kalba jau išleisti šie autorės romanai: „Tobula pora“, „Miestelis prie vandenyno“, „Dvynės“, „28 vasaros“ ir Karibų trilogija: „Žiema rojuje“, „Sugrįžimas į rojų“, „Rūpesčiai rojuje“.


  • Pavadinimas originalo kalba: GOLDEN GIRL
  • Autorius: Elin Hilderbrand
  • Leidėjas: Tyto alba
  • Išleidimo metai: 2022
  • Knygos puslapių skaičius: 444
  • Formatas: 15x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094667503
  • Vertėjas: Rūta Razmaitė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Auksinė mergaitė"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė užsienio literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Auksinė mergaitė", Elin Hilderbrand. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Elin Hilderbrand su knyga "Auksinė mergaitė" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Auksinė mergaitė" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Elin Hilderbrand. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Auksinė mergaitė" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Auksinė mergaitė" perkama kartu