Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Auksinis narvelis

4.5
(19 įvertinimai) Įvertinkite
-10% su kodu: PATOGU
Kaina: 22,56 €
Kaina su kodu: 20,30 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2023-01-02 Ula

Puiki knyga. Tiek daug posūkių. Iš pradžių man nelavai patiko Faye, bet kai pasirodė daugiau jos istorijos, radau jai švelnią vietą.


2024-04-30 22.557 InStock
Į krepšelį 20,30 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Auksinis narvelis" aprašymas

Švedų autorę Camilla Läckberg Lietuvos skaitytojai jau pažįsta iš anksčiau leistos, teigiamų apžvalgų sulaukusios, Fjelbakos serijos. Psichologinis trileris „Auksinis narvelis“ pradeda kitą, ne mažiau intriguojantį, ciklą. Čia pinasi kerštas, neištikimybė, seksualumas, paslaptys ir intrigos! Išduota moteris yra kerštinga ir gali eiti toli!

Apsikeisti gyvenimais su milijonieriaus Džeko žmona Fei norėtų kiekvienas. Žmonės dėl to net žudo. Ji gyvena itin prabangiame Stokholmo bute, turi nuostabų vyrą, kuris jai duoda viską, ko ši įsigeidžia, ir dukrą, kuri nušviečia visą pasaulį. Fei gyvenimas yra tiesiog tobulas. Bent jau taip atrodo iš šalies.

Tad kaip čia nutiko, kad ji atsidūrė policijos nuovadoje? Tiesa ta, kad Fei gyvenimas toli gražu nėra tokia, kokia atrodo. Tiesa ta, kad Fei nėra net tikrasis jos vardas. Ir dabar ji buvo pagauta. Tačiau moteris nepasiduos be kovos.

Istorija prasidėjo, kai Fei įsimylėjo žavų ir išlepintą bendramokslį Džeką. Jis nieko nestokojo, o ji sunkiai dirbo bėgdama nuo savo praeities. Kai mylimasis nusprendžia kurti savo telemarketingo verslą ir paprašo Fei pagalbos, ji iš karto sustabdo studijas ir dieną naktį dirba, kad tik padėtų Džekui.

Galiausiai ateina metas, kai Fei suvokia, kad ji yra labai turtinga namų šeimininkė ir mama, kurios vyras nutolo, išstūmė iš savo verslo ir dar ėmė priekaištauti bei visaip menkinti, pamiršęs žmonos auką veiklos pradžioje. Pagrindinė knygos veikėja nenustemba, kai paaiškėja, kad Džekas turi kitą mylimąją. Stropiai lipdytas gyvenimas ima eižėti.

Tačiau Fei ir praeityje teko kovoti už savo būvį, o keršto troškimas suteikia naujų jėgų… Melas, išdavystė, keršto schemos, manipuliavimas, purvinos paslaptys bei tamsūs psichologiniai žaidimai – šios knygos variklis.

Autorės Camilla Läckberg sukurto psichologinio trilerio „Auksinis narvelis“ veikėjai yra kupini purvinų paslapčių, o netikėtai kintantis siužetas kelią įtampą. Be jokios abejonės rašytoja yra žanro meistrė. Tą patvirtina ir knygos trumpame aprašyme minimi skaičiai – pasaulyje parduota jau beveik trisdešimt milijonų autorės knygų, kurios išverstos į daugiau nei keturiasdešimt kalbų. Skaitytojų ir kritikų atsiliepimai taip pat neleidžia abejoti – laukia puikus skaitinys.

„Auksinis narvelis“ – pirmoji serijos apie kerštingąją Fei dalis. 2019 metais knyga sukėlė sensaciją ir tapo perkamiausia gimtojoje šalyje. Nors autorė ir seniau rašė detektyvus, bet šis aštrus trileris gerokai skiriasi nuo kitų rašytojos darbų. Čia dar daugiau psichologinių elementų ir tamsos.

Camillos Läckberg – Švedijos autorė tituluojama kriminalinės literatūros karaliene, nors savo profesinę karjerą ji pradėjo versle. Visgi, nuo vaikystės rašyti mėgusi moteris, galiausiai atrado savo kelią. Rašytoja smarkiai išpopuliarėjo gavusi keletą prestižinių literatūrinių apdovanojimų, taip pat kelios jos knygos buvo adaptuotos serialams.

Iš švedų kalbos vertė Lina Balsevičienė.

Knygą „Auksinis narvelis“ kviečiame įsigyti internetu. Turime ir kitų psichologinių trilerių, kuriuos siūlome pirkti online už gerą kainą, o išpardavimų ir akcijų metu knygos kainuoja dar pigiau. Daugelio leidinių aprašymuose rasite ištraukas, santraukas, nurodytą puslapių skaičių, leidyklą ir kitą svarbią informaciją, kuri užtikrins, kad sklandų apsipirkimą.


  • Autorius: Camilla Läckberg
  • Leidėjas: Obuolys
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 384
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094841620

Kiti taip pat domėjosi


2023-01-02

Puiki knyga. Tiek daug posūkių. Iš pradžių man nelavai patiko Faye, bet kai pasirodė daugiau jos istorijos, radau jai švelnią vietą.

2022-12-22

Labai greitas paslapčių skaitymas!

2022-12-21

Labai gerai skaitosi. Ypatingas paminėjimas apie vertimą, kuris leidžia įdomiai skaityti. Istorijai kartais gali pritrūkti patikimumo.

2022-12-08

Labiausiai man patiko pabaiga!

2022-12-05

Man patiko! Lengva skaityti! Jo pabaigos nenuspėjama!

2022-12-02

Greitai virto viena mėgstamiausių mano knygų. Jei jums prireiks kažko iš šio žanro, įsimylėsite autorių, veikėjus ir pačią knygą. Tai tikrai nuostabu ir nepasigailėsite perskaitę.

2022-11-29

Narvas yra narvas, nesvarbu, iš kokios medžiagos jis pagamintas. Faye yra stipri moteris, turinti labai išvystytą išgyvenimo instinktą, nors ji vis dar yra nusikaltė.
Sekso scenos užpildė paskutinę žvaigždę :)

2022-11-24

Pradžioje atrodė, kad reikalai judėjo labai lėtai, bet pabaigoje viskas atrodė paskubėta. Kai kurie personažai ir įvykiai atrodė labai nereikalingi

2022-11-23

Įdomi knyga. Gana paprastas meilės siužetas virsta neapykanta, ir gerieji laimi. Ketinau skirti 3 žvaigždutes, bet nusprendžiau, kad buvo geriua. Duodu 4 .

2022-11-22

Kokia puiki istorija! Nieko šio autorės neskaičiau, bet tai nebus paskutinis. Puikūs personažai, puikūs žaidimai ir posūkis pabaigoje!!

2022-11-17

Labai gerai, per vieną dieną perskaičiau praktiškai visą, negalėjau atitraukti.
Tiesiog maniau, kad galėjo geriau paaiškinti šią pagrindinio veikėjo praeitį, bet taip 4,5 iš 5.

2022-11-16

Man pasirodė, kad pradžia buvo šiek tiek lėta ir man nelabai patiko detalios sekso scenos , bet man patiko pabaiga! Oho.

2022-11-09

Greitai virto viena mėgstamiausių mano knygų. Jei jums prireiks kažko iš šio žanro, įsimylėsite autorių, veikėjus ir pačią knygą. Tai tikrai nuostabi istorija ir nepasigailėsite perskaitę.

2022-11-08

Pirma pusė man labai pabodo ir nepatiko, bet laimei antroji pusė ir pabaiga šią knygą išgelbėjo.

2021-05-08

Pagrindinė mintis tikrai gera. Gaila, parašyta lėkštai, plokščiai.

2021-04-30

Tobula, perskaičiau per dvi dienas. Negali atsitraukti.

2021-01-21

Toks tuščias pliurpalas, kad baisu... Iš tuščio į kiaurą.

2020-09-27

Puikūs personažai ir nuostabus siužetas.

2020-09-07

Jau laukiu antros dalies! Superinė!!!

Parašykite atsiliepimą apie "Auksinis narvelis"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Skandinavų detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Auksinis narvelis", Camilla Läckberg. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Camilla Läckberg su knyga "Auksinis narvelis" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Auksinis narvelis" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Camilla Läckberg. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Auksinis narvelis" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Auksinis narvelis" perkama kartu