Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Avarija

4.8
(12 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2023-04-18 Uršulė

Labai rekomenduoju ,puikus posūkis pabaigoje! Fantastiškas debiutinis romanas!!


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 14.49 SoldOut

Knygos "Avarija" aprašymas

Buvo toks baisus rytas, žinau, kad prastu oru reikia vairuoti atsargiau... Ar važiavau per greitai? Kaip greitai aš važiavau?... Kodėl nepalaukiau, kol praeis lietus?..

Pradinukų mokytojas Benas Andersonas išgyvena tai, ką ir turėtų išgyventi bet kuris mirtiną avariją sukėlęs žmogus. Eilinės darbo dienos rytą greitkelyje jo vairuojamas automobilis partrenkia staiga iš šalikelės iššokusį vyrą. Ir per vieną trumpą akimirką Beno gyvenimas pasikeičia negrįžtamai. Dabar jis jaučia tik nepakeliamą kaltę, sąžinės graužimą ir nerimą dėl ateities.

Avarijoje nukentėjusio Adamo smegenys mirusios, gyvybę palaiko tik aparatai. Ligoninėje Benas susipažįsta su jo žmona Alisa ir septynmečiu sūneliu Maksu. Pamėgina su jais susidraugauti, kad, Adamui mirus, galėtų būti šalia ir juos palaikyti.

Tik ar naujoji draugystė išties yra tokia, kokia atrodo? Ir ar stengdamasis išpirkti savo kaltę Benas nežengs per toli?

Neramus pagrindinio veikėjo Beno balsas aštriai kertasi su šaltu, cinišku Alisos balsu. „Avarija" apverčia įprastiems psichologiniams trileriams būdingą lyčių dinamiką, nagrinėja psichologinės vyrų sveikatos problemą ir bando parodyti, kaip vieno sukrečiančio nutikimo virpesiai gali jo aukas nusitempti į manijos ir saviapgaulės gelmes.

„Nuostabiai šiurpu!"
Daily Mail

„Jaudinanti, kraupi pabaiga ir dvigubas atomazgos vingis. Daugiau nei daug žadantis debiutas."
The Times

„Nė neįsivaizdavau tokio įvykių posūkio, o nepasitikintis ir jautrus pagrindinis veikėjas vyras – dar nė viename trileryje nesutikau panašaus."
Rosamunda Lupton

Robinas Morganas-Bentley su pagyrimu baigė prancūzų ir ispanų kalbų studijas Kembridžo universitete, penkerius metus dirbo bendrovėje „Google". Nuo 2014 metų Robinas dirbo bendrovėje „Audible", kur veda jų tinklalaidę „Sessions". Jis kalbino daugybę detektyvų rašytojų, įskaitant Paulą Hawkings, Fioną Barton, Clare'ą Mackintosh, Ianą Rankiną, Valą McDermidą, Anthonį Horowitzą ir Jefferį Deaverį, ir tie pokalbiai įkvėpė jį pradėti rašyti.

Vertė Daumantas Gadeikis



Kiti taip pat domėjosi


2023-04-18

Labai rekomenduoju ,puikus posūkis pabaigoje! Fantastiškas debiutinis romanas!!

2023-04-05

Šią knygą man buvo daug sunkiau skaityti nei kitas šios serijos knygas. Bentley per daug šokinėjo ir nebuvo toks patrauklus kaip kiti.

2023-04-04

Patiko, kaip jis interpretavo abu veikėjus. Rekomenduočiau

2023-04-01

aš perskaičiau visas jo knygas ir tai yra geriausia iš visų iki šiol, su kiekviena rašoma knyga jis vis geriau ir geriau,

2023-03-30

Didžiulis nenumatytas posūkis, kuris mane sukrėtė.

2023-03-28

Man nepatiko veikėjai, tačiau knyga ypatingai įtraukianti. skubėjau skaityti, nes labai nekantravau pamatyti kas atsitiko.

2023-03-06

Apskritai nebloga knyga. Man buvo sunku susisiekti su 2 pagrindiniais veikėjais. Benas yra nesubrendęs, o Alisa – nešvanki, erzinanti mama, kuri, atrodo, rūpinasi tik savimi. Paskutiniai 8 skyriai buvo patys geriausi.

2023-02-14

Šiek tiek kitoks, intriguojantis.

2023-02-10

Laikė mane sukaustytas nuo pat pradžių. Protingai parašyta ir įtraukia į veikėjų gyvenimus ir jausmus

2023-02-09

Įtraukiantis ir tikrai baisus. Personažai, kuriuos mylėsite, personažai, kurių nekęsite. Nerimą keliantis vystymasis ir dar labiau nerimą keliantis posūkis iki pat paskutinio sakinio. Nuostabus trilerių fantastikos kūrinys!

2023-02-08

Veikėjai buvo gerai suapvalinti, bet kartais aš juos užjausdavau ir niekinau. Tai patrauklus, gerai parašytas ir puslapį verčiantis psichologinis trileris.

2023-02-01

Patiko pilna įtampa, bet maniau, kad pabaiga buvo šiek tiek silpna

Parašykite atsiliepimą apie "Avarija"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Avarija", Robin Morgan-Bentley. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Robin Morgan-Bentley su knyga "Avarija" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Avarija" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Robin Morgan-Bentley. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Avarija" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Avarija" perkama kartu