NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Camera obscura: Lietuvos fotografijos istorija 1839–1945

NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 36.49 SoldOut

Knygos "Camera obscura: Lietuvos fotografijos istorija 1839–1945" aprašymas




Monografijoje „Camera obscura. Lietuvos fotografijos istorija“ pirmą kartą išsamiai pristatoma Lietuvos fotografijos raida 1839–1945 m. Autorės tikisi, kad čia publikuojami šaltiniai ir faktai, lyginimas su tarptautinės fotografinės kultūros kontekstu, įvardytos skirtingų politinių laikotarpių tendencijos ir fotografų kūrybos interpretacijos palengvins daugelio mokslininkų ir pedagogų darbą ieškant informacijos apie fotografijos raišką ir sklaidą Lietuvoje.

Knyga „Camera obscura. Lietuvos fotografijos istorija“ ne tik pateikia apibendrintas išvadas, bet ir iškelia naujų klausimų, į kuriuos atsakymų galės ieškoti kiti tyrinėtojai, jau turėdami mokslinį pagrindą.


Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Camera obscura: Lietuvos fotografijos istorija 1839–1945"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Fotografijos knygos

Agnė Narušytė, Margarita Matulytė pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Camera obscura: Lietuvos fotografijos istorija 1839–1945", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Camera obscura: Lietuvos fotografijos istorija 1839–1945" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Camera obscura: Lietuvos fotografijos istorija 1839–1945" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Camera obscura: Lietuvos fotografijos istorija 1839–1945"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Agnė Narušytė, Margarita Matulytė tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Camera obscura: Lietuvos fotografijos istorija 1839–1945" perkama kartu