Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Darbo kalendorius GO FOR IT 2021

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 12.99 SoldOut

Aprašymas

Šiame darbo kalendoriuje nuguls kasdienės veiklos, užduotys ir darbai. Kalendoriuje yra vietos susirašyti savaitės užduotims. Taip pat yra specialūs tikslų išsikėlimo ir grįžtamojo ryšio puslapiai, padėsiantys išlaikyti motyvaciją bei nepasimesti darbų gausybėje. Darbo kalendorių galima pradėti naudoti nuo rugsėjo arba nuo naujų metų.

Mūsų tikslas - padaryti tavo kasdienybę laimingesnę. Išbandėme daug skirtingų metodų ir išsiaiškinome, kad žmonės yra laimingesni, kai gali susitelkti ties savo tikslais ir įžvelgti gerus dalykus kasdienybėje.

16 MĖNESIŲ: RUGSĖJIS 2020 - GRUODIS 2021

IŠSIKELK TIKSLUS

Pirmiausia, pažvelk į savo vidų ir suprask, kas tave daro laimingą ir kas ne. Tuomet pažvelk į savo ateitį ir svajones. Kaip tavo gyvenimas atrodys po 10 metų? Siek savo svajonių, užsirašyk tikslus ir sritis, kuriose nori patobulėti per šiuos metus.

PLANUOK IR ĮSIVERTINK SAVO TOBULĖJIMĄ KAS MĖNESĮ

Kiekvieną mėnesį išsikelk naujus tikslus bei fiksuok svarbius įvykius. Kalendoriuje taip pat rasi refleksijos skiltį, kurioje galėsi įvertinti praėjusio mėnesio progresą.

PRIIMK KALENDORIAUS METAMUS IŠŠŪKIUS KASDIEN

Kiekvienos savaitės pradžioje užsirašyk, ką nori per šią savaitę pasiekti. Susidėliok darbus pagal prioritetą ir pradėk nuo pačių svarbiausių. Prie kiekvienos dienos rasi mažą, tačiau reikšmingą darbą, kuris praskaidrins tavo ir tavo artimųjų kasdienybę - šypsena, apkabinimas ar paprasčiausiais ačiū pardavėjui gali tave padaryti laimingesnį. Juk neveltui tai - laimės kalendorius!

PAŽVELK Į PRAĖJUSIUS METUS IR PRADĖK PLANUOTI KITUS

Pažvelk atgal. Perversk pirmuosius kalendoriaus puslapius ir pasitikrink, ar pavyko pasiekti visų užsibrėžtų tikslų. Peržvelk savaitinius ir mėnesinius puslapius bei įsivertink, ar viskas atlikta. Patikrink savo savaitines refleksijas ir pažiūrėk, ar metų eigoje paaugo taškų skaičius.


  • Leidėjas: SEIK
  • Išleidimo metai: 2021
  • ISBN ar kodas: 4744716017551

Parašykite atsiliepimą apie "Darbo kalendorius GO FOR IT 2021"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Užrašinės


Dažnai su "Darbo kalendorius GO FOR IT 2021" perkama kartu