NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Dienoraščiai 1910–1923

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 11.95 SoldOut

Knygos "Dienoraščiai 1910–1923" aprašymas

Franzas Kafka (1883-1924) – vienas didžiausių XX amžiaus rašytojų, romanų „Procesas“, „Pilis“, „Amerika“ bei daugelio pasakojimų autorius. Jo dienoraščiai – garbingi, atviri užrašai, kurių autorius nenorėjo skelbti, net buvo testamentu pavedęs draugui juos sunaikinti. Dienoraščiai parodo rašytoją ir žmogų, griauna vienišiaus mitą. Atsiskleidžia Kafkos kasdienio gyvenimo detalės, santykiai su tėvu ir moterimis, savianalizė, kūrybiniai sumanymai, kultūrinis kontekstas.
„Ką reiškia vakarykštės nuostatos šiandien? Jos reiškia tą patį, ką ir vakar, yra teisingos, tiktai kraujas tarp didelių dėsnio akmenų susigėręs. Begalinė, didžiulė, šilta, gelbstinti laimė – sėdėti prie savo kūdikio lopšio, priešais motiną. Tai susiję su jausmu: dabar jau ne viskas priklauso nuo tavęs, jeigu tu to nenori. O bevaikio jausmas toks: visą laiką viskas priklauso nuo tavęs, ir viskas be rezultato. Sizifas buvo viengungis.
Nieko blogo: tu peržengei slenkstį, viskas gerai. Kitas pasaulis, ir tau nebūtina kalbėti.“ 1922, sausio 19



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Dienoraščiai 1910–1923"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Literatūros memuarai

Francas Kafka (Franz Kafka) pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Dienoraščiai 1910–1923", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Dienoraščiai 1910–1923" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Dienoraščiai 1910–1923" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Dienoraščiai 1910–1923"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Francas Kafka (Franz Kafka) tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Dienoraščiai 1910–1923" perkama kartu