Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Drakula

Kaina: 10,49 €
Kaina su kodu: 7,66 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 10.49 InStock
Į krepšelį 7,66 € -27% su kodu
PATOGU

Knygos "Drakula" aprašymas

Jis neišėjo manęs pasitikti, tik stovėjo kaip statula, tarsi nuo to pasisveikinimo mosto būtų suakmenėjęs. Bet vos tik peržengiau slenkstį, jis iškart sukruto, žengė prie manęs ir taip paspaudė ranką, kad net susiraukiau. Negana to, jo ranka buvo šalta kaip ledas, panašesnė į numirėlio nei į gyvo žmogaus. Šeimininkas pakartojo:
– Sveiki atvykę į mano namus! Įženkit savo noru. Jauskitės ramiai ir palikit čia truputėlį laimės, kurią atsinešėt!

Kai Džonatanas Harkeris darbo reikalais išsiruošė į grafo Drakulos pilį Transilvanijoje, nesitikėjo susidurti su atgijusiomis senovės legendomis ir net šiurpiausiame košmare neregėtais siaubais. Maloni viešnagė pilyje netrukus pasirodo esanti mirtinai pavojinga. Tačiau, kaip netrukus išsiaiškins Džonatanas ir jo bičiuliai, esama grėsmių, kur kas baisesnių net už pačią mirtį.

„Drakula“ – tikra siaubo klasika ir vienas įtakingiausių XIX amžiaus kūrinių, iki šių dienų audrinantis paties įvairiausio amžiaus skaitytojų vaizduotę. Tai ypatingas pasakojimas apie draugystę, meilę, mirtį, pasiaukojimą, narsą ir žūtbūtinę kovą su žiauriu ir kraujo ištroškusiu siaubūnu.

Kuo ši knyga „Drakula“ naudinga:

    - Turtėja vaizduotė, žodynas ir iškalba

    - Ugdoma empatija, gebėjimas atpažinti ir suprasti jausmus

    - Skaitant knygas, lavėja vaizduotė, kūrybiškumas, inovatyvumas, gebėjimas rasti kūrybiškus sprendimus netikėtose situacijose, skatinamas pasitikėjimas savimi ir tikėjimas, kad viskas yra įmanoma

    - Knygos veikėjų pavyzdys rodo, kaip sumaniai spręsti iškylančias problemas, skatina ryžtingumą ir gebėjimą siekti užsibrėžto tikslo

    - Skaitant įtraukiančias, talentingai parašytas istorijas, skatinamas domėjimasis knygomis

Anglų kalba kūręs airių rašytojas Bramas Stokeris (1847–1912), parašęs klasika tapusį gotikinį romaną „Drakula“, visiems laikams pakeitė siaubo literatūros žanrą ir suformavo vampyro įvaizdį mene. Šiuolaikiniai kūrėjai iki dabar semiasi įkvėpimo iš šiurpą keliančios istorijos apie Minos Merėj, Džonatano Harkerio, Kvinsio Moriso, daktaro Džono Sjuardo ir profesoriaus Abrahamo Van Helsingo kovą su žiauriuoju grafu Drakula. Romanas sudarytas iš veikėjų dienoraščių įrašų, laiškų, telegramų bei laikraščių iškarpų, taip sukuriamas įspūdis, kad aprašyti įvykiai nutiko iš tiesų.

Pirmą kartą 1897-aisiais išleistas kūrinys ne kartą ekranizuotas ir iki šiol kelia įspūdį paties įvairiausio amžiaus skaitytojams. Šį leidimą puošia amerikiečių dailininko Scotto McKoweno iliustracijos.


  • Pavadinimas originalo kalba: DRACULA (UNABRIDGED CLASSICS series)
  • Autorius: Bram Stoker
  • Iliustratorius: Scott McKowen
  • Leidėjas: Nieko rimto
  • Išleidimo metai: 2022
  • Knygos puslapių skaičius: 448
  • Formatas: 16x23, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094418457
  • Vertėjas: Viktorija Uzėlaitė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Drakula"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie vampyrus

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Drakula", Bram Stoker. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Bram Stoker su knyga "Drakula" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Drakula" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Bram Stoker. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Drakula" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Drakula" perkama kartu