Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Dvynės

4.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
-10% su kodu: PATOGU
Kaina: 7,29 €
Kaina su kodu: 6,56 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2021-05-24 Ona

Knyga visai patiko.Lengvai skaitosi,suprantamai ir aiškiai parašyta


2024-04-30 7.29 InStock
Į krepšelį 6,56 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Dvynės" aprašymas

Savo atsiliepimuose skaitytojai autorę Elin Hilderbrand vadina geriausia atostogų romanų rašytoja. Jos knygos visada jaukios, šiltos, saulėtos, o siužetai nejučia įtraukia ir verčia rūpintis dėl veikėjų problemų, tarsi dėl savo pačių. „Dvynės“ – istorija, kupina šeimos paslapčių, nuoskaudų, netikėtų siužeto posūkių ir linksmų nesusipratimų.

Naujas Elin Hilderbrand romanas reiškia, kad metas keliauti į Nantaketo kurortą, mėgautis saule ir gera istorija. Šį kartą geografines romano ribas praplečia dar viena sala! Seserys Harper ir Tabita – identiškos dvynės. Jos buvo artimiausios ir geriausios draugės, tačiau išsiskyrė septyniolikos ir jau beveik penkiolika metų nesimatė, nepaisant to, kad jas skiria lengvai įveikiamas atstumas.

Iš dalies dėl atskirties kalti tėvai, kurie skyrybų metu negailestingai pasidalijo vaikus. Iš dalies jos pačios žodis po žodžio viena kitą įskaudino, o kelio atgal neberado. Popierius, akmuo ar žirklės? Šis populiarus žaidimas nulėmė, kad laimėtoja Harper iškeliavo gyventi su lengvai sukalbamu tėvu, o pralaimėjusi Tabita liko nešti reiklios motinos lūkesčių naštą.

Šiandien Tabita ir Harper jau suaugusios moterys. Harper – prastos reputacijos, neatsakinga darbuotoja. Tabita – maištingos paauglės mama, dirbanti šeimos parduotuvėje. Seseris draugėn vėl suveda tėvo mirtis. Joms teks rasti kelią per nuoskaudas, nutylėjimus, pyktį ir liūdesį. Dėl to Tabita su Harper net susikeis savo gyvenimais! Nantaketo ir Martos Vynuogyno vasarotojai ir vėl galės užsukti gandų malūną!

Knyga „Dvynės“ – visiems, kurie pasiilgo saulės, meilės ir nori pabėgti nuo kasdienybės! Atostogų romano žanro kūriniai tinka visais metų laikais – žiemą sušildo, o vasarą dovanoja neįpareigojančią pramogą.

Elin Hilderbrand – amerikiečių autorė, kuri gyvena ten, kur vyksta daugelio jos romanų veiksmas – Nantaneko kurorte. Rašytoja savo nuostabiais aprašymais gerokai išpopuliarino vietą ir pritraukė gausybę smalsių turistų.

Iš anglų kalbos vertė Džilda Jansonaitė

Ieškote jaukios istorijos? Radote! Belieka romaną įsigyti internetu. Pirkti online visada verta ne tik dėl to, kad saugu, bet ir dėl gerų kainų, akcijų bei išpardavimų. Rinktis leidinius siūlome iš tikrai gausaus asortimento. Skaitytojų apžvalgos, trumpi aprašymai, santraukos, puslapių skaičius, ištraukos ir kita informacija padės rasti geriausią knygą.


  • Autorius: Elin Hilderbrand
  • Leidėjas: Tyto alba
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 432
  • Formatas: 15x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094665110

Kiti taip pat domėjosi


2021-05-24

Knyga visai patiko.Lengvai skaitosi,suprantamai ir aiškiai parašyta

Parašykite atsiliepimą apie "Dvynės"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė užsienio literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Dvynės", Elin Hilderbrand. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Elin Hilderbrand su knyga "Dvynės" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Dvynės" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Elin Hilderbrand. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Dvynės" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Dvynės" perkama kartu