Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Egipto istorijos: mažoji Izidė

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2020-05-26 Indrėja


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 6.99 SoldOut

Knygos "Egipto istorijos: mažoji Izidė" aprašymas

Ši istorija "Egipto istorijos: mažoji Izidė" nukelia skaitytoją apie 30 tūkstančių metų atgal į
priešistorinę Egipto žemę, kurioje tuomet gyveno Izidė ir Oziris. Šalia
savo paprastiems žmonėms nesuprantamų darbų, jie ruošė ir dievų
kibirkštis turinčias sielas ateičiai specialiai tam įsteigtose
pašvęstųjų mokyklose.

Istorinės herojės kelias - tai pašventimų ir su jais susijusių patirčių ir išbandymų kelias..

Skirta visiems, kuriems įdomus Egiptas, ir, žinoma, bet kurios krypties dvasios ieškotojams.

Įvadas

Įvadas


Niekas negali žinoti tikrosios tiesos apie įvykius, kai jie nusmenga tūkstantmečių užmarštin. Kur tikrovė, o kur legenda... Taip jau buvo nuo amžių, kad kiekvienam tik jo išgyventa tikrovė yra tikriausia ir teisingiausia, o visos kitos, nesvarbu, kieno jos būtų išgyventos, lieka tik legendomis arba hipotezėmis. Tikrovė, nugrimzdusi tolimos praeities gelmėse, dar labiau neįtikinama, ypač tada, kai jos niekas patikrinti nebegali ir jokie tyrimai jos iš tų gelmių į šių dienų šviesą iškelti negali. Net jeigu ji ir būtų ištraukta, net jeigu ji ir būtų patikrinta, net ir tada atsirastų tokių, kuriems ji vis tiek būtų neįtikinama. Toks jau yra žmogaus protas...


Kiekvienoje sieloje glūdi neišdildomi visų jos praeičių prisiminimai. Šiuo įdomiu laikotarpiu jie ima ryškėti: vieną sukrečia tikroviškas sapnas, kurio neįmanoma pamiršti ir kurio istorija giliai viduje, nepaisant proto prieštaravimų, atrodo iki paskutinės ląstelės pažįstama. Kitas, būdamas tarp miego ir budėjimo būsenos, pamato vaizdus

arba pagauna žodžius, primenančius jam tai, kas seniai seniai buvo užslėpta sielos atminties gelmėse. Jis nustemba, kad būtent tie vaizdai ar žodžiai tiksliausiai paaiškina jo dabartinę situaciją ar santykius, o gal tiesiai atsako į skausmingai širdyje nešiojamą klausimą. Labiau prasivaliusiems ateina suvokimas - aiškus, ryškus ir tikras: toks, kokio širdis negali nepriimti, o protas nebeturi galios paneigti. Kažkas perskaito knygą ir jos puslapiuose pamato save ar tiesiog savo situacijas. Tai paskatina jį peržiūrėti savo vertybes, keistis...


Nesvarbu, kokiu būdu Kūrėjas randa Kelią kiekvienam priminti tai, kas svarbu dabar. Svarbu tik tai, kad Jis tą kelią randa, o žmogus jo nepaneigia. Net jeigu jis jį dabar paneigtų, Kūrėjas vėl ieškotų kito - suprantamesnio. Būtent Jis geriausiai žino, kuris kokia kalba kalba, todėl ir bando kreiptis taip, kad būtų išgirstas. Sunku Kūrėjui, nes jis gali kreiptis tik į Sielą. O kas prisimena ja esąs? Kūnas ir protas bando ja dėtis. Kūno reikalavimai vieni, proto - kiti. Kur čia girdėsi tą, kuri kužda tyliai, todėl tiktai širdies tyloje išgirstama. Tik ji girdi nebylią Kūrėjo kalbą. Nenori protas su tuo susitaikyti. Pirmauti jis nori. Trikdo jį ši kalba, erzina. Tačiau nepavargsta Kūrėjas ir toliau siųsti ženklus, nurodinėti kelius. Dėkokite jam už tokį supratimą. Kada patys išmoksite suprasti?..


Daug sielų prisimena Egiptą, todėl ir važiuoja žmonės ten, nors tikrojo Egipto ten jau nė kvapo nebelikę. Važiuoja jie į tą žemę, kad prisiliestų prie jos, kad pavaikščiotų ja, kad pabūtų vietose, kur kažkada gyveno, mylėjo ir neapkentė. Vieni tai daro sąmoningai, kviečiami nepaaiškinamo tos žemės šauksmo, kiti - nesąmoningai. Kiekvienas ten patiria savus išgyvenimus. Nemažai tų, kurie važiuoja, nes Egiptas tampa madingu kurortu - jie nepatiria nieko, o kai kurie ir nusivilia.

Tačiau važiuoja ir tie, kurių sielos ilgisi praeities, arba tie, kurie jau sugeba praeities energiją sujungti su dabartine, kad tinkamai panaudotų ją ateičiai. Šiems ir skirta ši knygelė. Tepailsi jų širdys ją skaitydamos.




Kiti taip pat domėjosi


2020-05-26

Parašykite atsiliepimą apie "Egipto istorijos: mažoji Izidė"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Ezoterinės knygos

Audronė Ilgevičienė - Astrėja pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Egipto istorijos: mažoji Izidė", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Egipto istorijos: mažoji Izidė" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Egipto istorijos: mažoji Izidė" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Egipto istorijos: mažoji Izidė"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Audronė Ilgevičienė - Astrėja tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Egipto istorijos: mažoji Izidė" perkama kartu