Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Fizinis aktyvumas ir sveikata. Vadovėlis

Kaina: 59,83 €
Kaina su kodu: 53,85 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 59.829 InStock
Į krepšelį 53,85 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Fizinis aktyvumas ir sveikata. Vadovėlis" aprašymas

Vadovėlis „Fizinis aktyvumas ir sveikata“ skiriamas universitetų studentams ir klausytojams, studijuojantiems pasiekimų ir laisvalaikio sporto, medicinos, visuomenės sveikatos, reabilitacijos, mitybos, socialinio darbo, psi­chologijos, vadybos, turizmo ir poilsio, pedagogikos, edukologijos, andragogikos ir kitas studijų kryptis. […]

Vadovėlis „Fizinis aktyvumas ir sveikata“galėtų sudominti politikus, už visuomenės sveikatinamąjį fizinį aktyvumą atsakingus institucijų, savival­dos ir šalies sprendimų priėmėjus. Tikimės, kad vadovėlį bus įdomu skaityti treneriams, fizinio ugdymo ir kitiems mokytojams, visuomenės sveikatos, sveikatos ugdymo ir stiprinimo, sveikatos priežiūros specialistams bei plačiajai visuomenei.



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Fizinis aktyvumas ir sveikata. Vadovėlis"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie mūsų kūną, mankštą

Rasa Jankauskienė pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Fizinis aktyvumas ir sveikata. Vadovėlis", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Fizinis aktyvumas ir sveikata. Vadovėlis" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Fizinis aktyvumas ir sveikata. Vadovėlis" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Fizinis aktyvumas ir sveikata. Vadovėlis"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Rasa Jankauskienė tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Fizinis aktyvumas ir sveikata. Vadovėlis" perkama kartu