Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Geluonis (knyga su defektais)

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 3.99 SoldOut

Knygos "Geluonis (knyga su defektais)" aprašymas

Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).

„Geluonis“ – bestselerių autorės Kimberley Chambers kriminalinis trileris apie išdavystę, smurtą ir meilę. Kai neišskiriami draugai atsiduria skirtingose įstatymų pusėse gero nelauk…

Dvylikametis Tomis gyveno gana laimingą gyvenimą, kol jį šipulius sudaužė automobilio avarija ir mamos mirtis. Berniukas buvo nusiųstas pas dėdę, bet ten ilgai neužsibuvo ir galiausiai pateko į vaikų namus. Čia jis sutiko Džyrę – mergaitę, kuri taip pat patyrė skaudžias likimo skriaudas. Vaikai greitai supranta, kad jų draugystė bus kitokia nei turėtos lyg šiol ir jie gali vienas kitu besąlygiškai pasitikėti.

Savo šešioliktojo gimtadienio dieną Tomis palieka vaikų namus, bet žada sugrįžti pas Džyrę, kai tik ji švęs savąjį. Deja, taip nenutinka, nes Tomis dabar priklauso garsiausių miesto nusikaltėlių Darlingų šeimai. Vaikinas pradėjo gyventi įdomų ir turtingą gyvenimą.

Džyrė negali patikėti, kad buvo taip skaudžiai išduota. Skaudus smūgis pakeičia jos likimą. Mergina tampa visų gerbiama policininke Kime Regan. Ji sėkmingai kopia karjeros laiptais, turi vaikiną ir gyvena gražų gyvenimą. Tačiau Kimė vis dar svajoja susitikti su Tomiu nors ir numano, kad pasimatymo aplinkybės džiaugsmo nekels ir net turės skaudžių pasekmių – vaikystės draugai atsidūrė skirtingose įstatymo pusėse. Be to, Kimė Regan planuoja dalyvauti operacijoje “Geluonis” ir sužlugdyti Darlingų klaną.

„Geluonis“ skaitytojus priblokš netikėta atomazga. Istoriją daugiausiai pasakoja Tomio balsas. Tai knyga apie praeito amžiaus aštuntojo ir devintojo dešimtmečių Londono gatvių gyvenimą, kurį autorė vaizduoja neįtikėtinai detaliai. Taip pat “Geluonis” yra istorija apie kerštą, smurtą, gyvenimo pasirinkimų padarinius, draugystę bei išdavystę.

Kimberley Chambers gimė 1967-tais metais, Anglijoje. Prieš pradėdama rašytojos karjerą Kimberley dirbo pačius įvairiausius darbus: turguje prekiavo moteriškais drabužiais, grojo naktiniuose klubuose, vairavo taksi. Ir tik sulaukusi 38 metų pradėjo rašyti knygas. Pirmasis kriminalinis romanas pasirodė 2008-tais metais, o šiuo metu autorė jau yra parašiusi penkiolika “Sunday Times” bestseleriais tapusių knygų. Kimberley Chambers dažniausiai rašo apie Londono nusikaltėlių gyvenimą. Į lietuvių kalbą yra išversta dar viena knyga – „Gimę nusikalsti“.

Iš anglų kalbos vertė Vilma Krinevičienė


  • Autorius: Kimberley Chambers
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 416
  • Formatas: 15x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955138952

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Geluonis (knyga su defektais)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Geluonis (knyga su defektais)", Kimberley Chambers. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Kimberley Chambers su knyga "Geluonis (knyga su defektais)" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Geluonis (knyga su defektais)" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Kimberley Chambers. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Geluonis (knyga su defektais)" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Geluonis (knyga su defektais)" perkama kartu