NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Gražūs daiktai

Kaina: 17,32 €
Kaina su kodu: 10,39 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-03-31 17.324 InStock
Į krepšelį 10,39 € -40% su kodu
PATOGU

Knygos "Gražūs daiktai" aprašymas

Kadaise Nina tikėjo, kad išsvajotos studijos nuties kelią sėkmingai karjerai. Deja, svajonė sudūžta ir viskas apvirsta aukštyn kojom. Kartu su savo vaikinu Laklanu ji imasi nešvarių darbelių: jiedu stebi ir tyrinėja turtingų tėvelių atžalas instagrame, tuo tarpu šios nė nenutuokia patiekiančios viską it ant lėkštutės.

Mokytis sukčiavimo meno Nina galėjo iš savo pačios motinos, kuri buvo apsukri vagilė. Nepaisant jųdviejų nelabai padoraus gyvenimo būdo, motina siekė suteikti dukrai laimingą vaikystę. Tačiau mamai susirgus Nina daro viską, kad jai padėtų – net jei tai reiškia, kad turės griebtis pačios įžūliausios ir pavojingiausios aferos.

Vanesa – privilegijuota turtingų tėvų paveldėtoja, nuomonės formuotoja instagrame. Ši veikla garantuoja jai nuolatines keliones, nemokamus garsiausių dizainerių drabužius ir prabangius produktus, o jos sekėjai nesiliauja reiškę susižavėjimo. Vis dėlto už tokio nepriekaištingo fasado slypi tragedijų paženklintas gyvenimas. Po virtinės skaudžių išgyvenimų Vanesa prieglobsčio ieško atokiame savo šeimos dvare, įsikūrusiame prie ežero tarp Stounheiveno kalnų.

Kai Nina ir Laklanas nusižiūri Vanesą ir ima kurpti apgavystės planą, nė vienas net neįsivaizduoja, kad ši akistata ne tik sudrebins visų trijų gyvenimus, bet ir atvers seniai palaidotas tamsias paslaptis...

Janelle Brown (g. 1973) – eseistė ir žurnalistė, rašiusi Vogue, The New York Times, Elle, Wired, The Los Angeles Times ir daugeliui kitų leidinių. Jos knygos išverstos į daugiau nei 19 užsienio kalbų. Anksčiau pasirodžiusi autorės knyga „Stebėk, kaip dingstu“ („Sofoklis“, 2022) sulaukė didžiulio skaitytojų susidomėjimo.


  • Pavadinimas originalo kalba: Pretty Things
  • Autorius: Janelle Brown
  • Leidėjas: Sofoklis
  • Išleidimo metai: 2022
  • Knygos puslapių skaičius: 448
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094444951
  • Vertėjas: Renata Mailaitė
  • Iš kokios kalbos versta: kietas

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Gražūs daiktai"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė užsienio literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Gražūs daiktai", Janelle Brown. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Janelle Brown su knyga "Gražūs daiktai" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Gražūs daiktai" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Janelle Brown. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Gražūs daiktai" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Gražūs daiktai" perkama kartu