NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Haris Poteris ir Netikras Princas. 6 dalis

4.8
(22 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 21,74 €
Kaina su kodu: 14,78 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje
2020-07-08 BELATRIKS LESTREINDŽ

KNYGA LABAI ĮDOMI, TAČIAU EMOCIŠKAI PATI SUNKIAUSIA KNYGA.


2024-03-31 21.738 InStock
Į krepšelį 14,78 € -32% su kodu
PATOGU

Knygos "Haris Poteris ir Netikras Princas. 6 dalis" aprašymas

Populiariausio pasaulyje berniuko nuotykiai tęsiasi! Jau šeštą kartą Haris Poteris susitiks su draugais ir tęs mokslus burtų bei magijos mokykloje Hogvartse. Kas jų laukia? Sužinosite rašytojos J. K. Rowling maginės fantastikos žanro knygoje „Haris Poteris ir Netikras Princas“, tačiau neabejokite, kad nuotykių, draugystės išbandymų ir gėrio bei blogio susidūrimų netrūks.

Ši dalis skaitytojams leis geriau pažinti visos knygų serijos piktadarį – burtininką Voldemortą, nes istorija prasisklaidys miglą dengusią jo praeitį. Na, o pagrindinis herojus, berniukas pažymėtas žaibu, ne tik turės ruoštis galutinei kovai, tačiau ir spręsti kasdienines problemas. Į paauglystę žengiantys veikėjai jų turės kaip niekada daug.

Autorė J. K. Rowling į magišką siužetą įpina temas, kurios aktualios kiekvienam jaunuoliui. Ji kalba apie tą netikėtą pirmąją meilę, pasitikėjimą kitais, kaltės jausmą, viską nugalinčią draugystę ir susidūrimą su mirtimi. Atsiliepimuose teigiama, kad pastaroji knyga apie Harį Poterį turi gerokai daugiau niūrių atspalvių, tačiau taip pat nestokoja gero humoro, kurį vyresni vaikai, augantys kartu su veikėjais, jau puikiai perpranta.

„Haris Poteris ir Netikras Princas“ prasideda liūdnomis gaidomis. Juk Haris neseniai prarado artimą žmogų. Tačiau laiko liūdėti nėra, nes visam burtininkų ir paprastų žmonių pasauliui grasina Voldemortas. Jaunąjį Poterį mokyti imasi pats mokyklos direktorius. Kartu jie išsiaiškina paslaptį, kas gali padėti galutinėje kovoje. Pasirodo, kad egzistuoja horokrusai, kuriuose užrakinta piktadario gyvybė. Sunaikinus stebuklingus daiktus mirs ir Tas, Kurio Nevalia Minėti. Tačiau rasti, o tuo labiau sunaikinti, horokrusus nebus paprasta.

Hario Poterio gyvenimas yra slegiamas milžiniškos atsakomybės, tačiau dar labiau jį apsunkina ir bendramokslis Drakas Smirdžius – amžinas Hario konkurentas ir tamsiosios pusės šalininkas. Drakas padarys viską, kad tik nusipelnytų Tamsos Valdovo malonę ir visam laikui pašalintų Harį. Taigi, maginės fantastikos knygoje laukia nenuspėjamas siužetas, intrigos, nuotykiai, draugystės išbandymai ir net meilė!

„Haris Poteris ir Netikras Princas“ pasirodė 2005-tais metais ir pribloškė pardavimų statistika. Pabandykite įsivaizduoti, kaip vienoje vietoje atrodytų 9 milijonai knygos egzempliorių. Sunku? Tačiau būtent tiek kopijų pirmąją parą nupirko magijos ištroškę gerbėjai. Su kiekviena dalimi didėjantis puslapių skaičius tik džiugina skaitytojus, nes kuo magijos daugiau, tuo geriau!

Žinome, kad trumpas aprašymas negali apsakyti to nepakartojamo magijos pasaulio, kuris laukia knygoje, tad kviečiame ją įsigyti internetu. Pirkti online rasite ir kitus rašytojos J. K. Rowling kūrinius. Skaitytojų apžvalgos, aprašymai, knygų santraukos ar ištraukos jau turėjo įtikinti, kad kultinės knygos privalo atsidurti jūsų rankose. Pasinaudoję akcija visas dalis įsigysite pigiau, o geri išpardavimų pasiūlymai dar labiau sumažina knygų kainas. 


  • Pavadinimas originalo kalba: Harry Potter and the Half Blood Prince
  • Autorius: J. K. Rowling
  • Serija: Haris Poteris
  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 512
  • Formatas: 17x24, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090141656
  • Vertėjas: Zita Marienė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


2020-07-08

KNYGA LABAI ĮDOMI, TAČIAU EMOCIŠKAI PATI SUNKIAUSIA KNYGA.

2020-06-08

Knyga nebloga, kas sako kad Haris mirs, ką jūs nusišnekat pirmiau paskaitykit tas kas tą šneka.

2016-05-31

nooo baise ger knyygele man taip patika kad verkeu, skaitau tik savaitgales kai nereik meslu mest man draugelis saulius (saliarka anou vadinu) passiskolin knygu beskaitidams tulike su sudu isteplioja nu bet nebluoga vis tiek, tik pahina db baise

2010-03-29

aš tai kai skaičiau HP7 , žliumbiau dėl Hario, kai jis ėjo į mišką, kad Voldemortas jį nužudytų ; / kai skaičiau antrą kartą ir jau žinojau kad jis nemirs, vis tiek žliumbiau, nes taip graudžiai aprašyta :DDD

2009-02-12

OMG kas per Lopai sako Kad Haris Poteris mirs??! Neskaite ir sako. Apsurdas. ^^.

2009-01-29

nenusisnekek dinna jis nemirs kas tau cia prisake siaip liuks knyga

2008-11-09

KAS TAM DUMBLUDORUI ATSITIKO????????????????\r\n

2008-10-06

Man buvo labai gaila Dumbuldoro... bet tai viena iš pačių įdomiausių knygų.

2008-08-10

Šeštoji HP dalis ir septintoji yra apylygiai labai geros knygos. Iš visų septynių, šios pačios geriausios. Tačiau ši, šeštoji HP dalis, buvo vienintelė knyga, kurią skaitant išriedėjo ašara. Dėl Dumbldoro...

2007-07-21

Liabai gera knyga ir liabai idomi :) tik wat girdejau kad 7 dali Haris mirs :(

2007-06-07

si knyga apie garsuji hary potery yra labai idomi.čia jo labai šaunus nuotikiai.man ši knyga labai idomi...

2007-04-29

but gerai kad J.K.Rowling 7 dali nenuzudytu Hario Poterio

2007-04-03

ash tai girdejau kad 7 dalyje mirs ne ronis o haris.. nesamone kad nuo ketrvirtos dalies kiekvienoje knygoje mirsta po viena zmogu...

2007-02-23

cool knyga

2007-01-28

jau galvojau akd bsu nebeidomu per vaikiska be tvis del to patiko:D

2007-01-16

labai gera knyga bet man penkta dalis buvo idomesne.

2007-01-14

Galiu pasakyti, jog esu nuosirdziai pasipiktinusi, kad rasytoja nusprende parasyti tik 7 knygas. Galetu jinai parasyt dar kokias 3 knygas, kur aprasytu ta jo karjera bunant auroru, ar seip kokiu pagal profesija. Nu ka nors tokio, nes dabar taj biski

2007-01-13

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!\r\nVISAS HARIO POTERIO KNYGAS GERAS\r\nlabai laukiu septintos dalies

2006-12-28

kuk yra recenzija apei dauguma knygu jusu anatacijas galima rasti knygose o kur jusu nuomone apie nkygas kriterijai ir tai t.t labai prasau kad atsirastu recenzijos bet taip knya yra labai gera manau rowling parasis dar daug nuostabiu knygu apie k nu

2006-12-14

nu joa pritariu .. tik gaila kad dumldoras mireee! bet nieko fainai buvo

2006-12-09

labai labai šauni knyga!!Man be galo patiko!

2006-11-13

Geriausia is visu daliu !\r\njega ;-)

Parašykite atsiliepimą apie "Haris Poteris ir Netikras Princas. 6 dalis"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Fantastinės knygos paaugliams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Haris Poteris ir Netikras Princas. 6 dalis", kurį pristato J. K. Rowling. Siūlome ne tik išsamų "Haris Poteris ir Netikras Princas. 6 dalis" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido J. K. Rowling. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Haris Poteris ir Netikras Princas. 6 dalis". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Haris Poteris ir Netikras Princas. 6 dalis" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Haris Poteris ir Netikras Princas. 6 dalis" perkama kartu