NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Išdalintos žvaigždės (knyga su defektais)

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 4.89 SoldOut

Knygos "Išdalintos žvaigždės (knyga su defektais)" aprašymas

Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).

Nauja „New York Times“ bestselerių autorės Jojo Moyes knyga „Išdalintos žvaigždės“ nukels skaitytoją į Jungtines Amerikos Valstijas Didžiosios depresijos metais. Tai nepaprasta istorija apie penkias moteris tapusias raitosiomis Kentukio bibliotekininkėmis. Moterų draugystė, ištikimybė, laisvės pojūtis – tik kelios romane „Išdalintos žvaigždės“ nagrinėjamos temos.

Alisa Rait nori kuo greičiau pabėgti iš niūrių tėvų namų. Ilgai negalvojusi ji išteka už išvaizdaus amerikiečio Beneto van Klivo. Tačiau greitai paaiškėja, kad nedidelis Kentukio miestelis atrodo toks pat klaustrofobiškas kaip namai, ypač kai tenka gyventi su valdingu, nesugyvenamo charakterio vyro tėvu. Išgirdusi kvietimą prisidėti prie Eleonoros Ruzvelt iniciatyva kuriamos keliaujančios bibliotekos, Alisa nedvejoja ir entuziastingai čiumpa galimybę. Bibliotekos tikslas yra gabenti knygas nuošaliose ir sunkiai pasiekiamose vietose gyvenantiems žmonėms.

Miestelio bibliotekininkė Mardžorė yra mažai kalbanti, savarankiška moteris, kuri niekada neleis vyrams savęs stumdyti ir vadovauti. Alisa lengvai susidraugauja su Mardžore ir jos kartu su dar keliomis miestelio moterimis tampa raitosiomis Kentukio bibliotekininkėmis.

Tai, ką išgyvena herojės ir jų mylimi vyrai, tampa nepamirštama ištikimybės, teisingumo, žmogiškumo ir aistros drama. Šios didvyriškos moterys nepaiso tradicinių stereotipinių suvaržymų, siekia laisvės. Raitųjų bibliotekininkių darbas nelengvas, kelyje dažnai tyko pavojus, bet Alisa su draugėmis nuoširdžiai atlieka savo užduotį: neša knygas niekada jų neturėjusiems žmonėms, dovanoja žinias, kurios pakeis gyvenimus.

Keliaudamos bibliotekininkės atranda draugystę bei galimybę gyventi laisvą, nesuvaržytą gyvenimą.

„Išdalintos žvaigždės“ yra pagrįstas tikrais istoriniais faktais. Romanas vietomis juokingas, vietomis gniaužia širdį, bet šiam epui lemta tapti modernia klasika.

Jojo Moyes gimė 1969 metais. Rašytoja laimėjo žurnalo „The Independent“ stipendiją ir studijavo žurnalistiką City Universitete. Vėliau, sėkmingų studijų dėka, dešimt metų dirbo tame pačiame „The Independent“ žurnale. Nuo 2001 metų autorė atsidėjo vien romanų rašymui. Šiuo metu ji yra sukūrusi daugiau nei penkiolika knygų. Daugelis greitai tapo pasauliniais bestseleriais. 2016 metais pagal vieną populiarų Jojo Moyes romaną „Aš prieš tave“ pastatytas filmas, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Emilia Clarke, daugeliui pažįstama iš garsaus serialo “Sostų karai”.

Iš anglų kalbos vertė Renata Petrylaitė


  • Autorius: Jojo Moyes
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 496
  • Formatas: 15x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955138662-BR

Parašykite atsiliepimą apie "Išdalintos žvaigždės (knyga su defektais)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė užsienio literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Išdalintos žvaigždės (knyga su defektais)", Jojo Moyes. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Jojo Moyes su knyga "Išdalintos žvaigždės (knyga su defektais)" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Išdalintos žvaigždės (knyga su defektais)" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Jojo Moyes. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Išdalintos žvaigždės (knyga su defektais)" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Išdalintos žvaigždės (knyga su defektais)" perkama kartu