Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Ką ošia tėviškės liepos

2.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 8,77 €
Kaina su kodu: 7,89 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2021-09-09


2024-04-30 8.767 InStock
Į krepšelį 7,89 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Ką ošia tėviškės liepos" aprašymas

„Ką ošia tėviškės liepos" – antroji Antano Seikalio knyga. Tai apsakymai apie tėviškę, kurią mindo atėjūnų batai („Tarantela"), apie tai, kaip šaltos Jenisiejaus bangos nusineša „draugą Šmaką", persekiojusį tremtinę Irutę („Liūdna istorija"), apie tai, kaip buvo sušaldyta tremtinių, varomų iš Karabaso į Spaską, kolona („Viešpatie, pasigailėk"), apie neviltį ir optimizmą, apie kalinių solidarumą ir pastangas išlikti. Pasakotojo gebėjimas į tragišką savo dalią žvelgti su humoru primins skaitytojui nepakartojamą Balio Sruogos „Dievų mišką".


  • Autorius: Antanas Seikalis
  • Leidėjas: Homo liber
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 136
  • Formatas: 15x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094461989

Kiti taip pat domėjosi


2021-09-09

Parašykite atsiliepimą apie "Ką ošia tėviškės liepos"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Ką ošia tėviškės liepos", Antanas Seikalis. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Antanas Seikalis su knyga "Ką ošia tėviškės liepos" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Ką ošia tėviškės liepos" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Antanas Seikalis. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Ką ošia tėviškės liepos" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Ką ošia tėviškės liepos" perkama kartu