NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Kai jaučiuosi geras

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 9.69 SoldOut

Knygos "Kai jaučiuosi geras" aprašymas

Kiekviena iš JAUSMŲ serijos knygelių parengta taip, kad padėtų vaikams geriau suprasti savo jausmus ir ugdyti gebėjimą būti savarankiškiems. Kalbėdamiesi su vaikais apie emocijas, mokome juos, kad normalu jausti liūdesį, pyktį ar baimę. Išmokę tinkamai priimti nemalonius jausmus, vaikai tampa atviresni įvairioms galimybėms, jaučiasi saugūs bendraudami ir yra laimingi.

Sveikai save vertinančiam vaikui kur kas lengviau būti geram. Gerumas – tarsi saulės spinduliai, sušildantys aplinkinius, ypač tuos, kurie liūdi ir jaučiasi vieniši. Yra begalė būdų, kaip kasdien mokyti vaiką gerai elgtis ir padėti suprasti, kaip tai svarbu. Artimųjų dėmesio ir švelnumo nestokojantis vaikas labiau vertina save, jaučiasi gerai ir pats nori dalytis tuo gerumu, pavyzdžiui, rūpintis gyvūnais. Gerai besielgdamas vaikas ne tik mokosi atsirinkti tai, kas svarbiausia, auga kaip asmenybė, bet ir pats kuria visiems draugiškesnį pasaulį.



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Kai jaučiuosi geras"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Skaitome kartu su vaiku

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Kai jaučiuosi geras", kurį pristato Trace Moroney. Siūlome ne tik išsamų "Kai jaučiuosi geras" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Trace Moroney. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Kai jaučiuosi geras". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Kai jaučiuosi geras" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Kai jaučiuosi geras" perkama kartu