Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Kalėdų giesmė

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 9.99 SoldOut

Knygos "Kalėdų giesmė" aprašymas

Visų laikų geriausia šv. Kalėdų istorija - Charleso Dickenso „Kalėdų giesmė“. Nuostabiai iliustruota garsiausia Kalėdų istorija, kuri net didžiausią skeptiką įtikins, jog Kalėdos – neįtikėtinų stebuklų metas…

Ebinizeris Skrudžas nemato jokios prasmės džiaugtis Kalėdomis. Jis verčia savo raštininką Bobą Krečitą dirbti žvarbioje kamarėlėje gailėdamas kelių anglies gabalėlių ir tik paskutinę minutę sutinka duoti vargšui vieną laisvą dieną. Krečitas grįžta į kuklius, bet laimingus namus. O kietaširdžio turtuolio Kūčių vakarą niūriuose namuose laukia netikėta ir šiurpi dovana – beprotiška kelionė po praeities, dabarties ir ateities Kalėdas. Trys dvasios parodo Skrudžui regėjimus, kurie pakeičia jį visiems laikams – atveria akis ir sušildo širdį, padaro geresniu žmogumi.

Nuostabaus grožio knyga papuošta šilko juostele, įspūdingo grožio viršeliais, padengtais šilko prisilietimą primenančiu laku ir gausiomis aukso detalėmis, taip pat – nuostabiais šventiniais priešlapiais.

Kalėdų tradicija tapusi garsaus anglų rašytojo Charleso Dickenso „Kalėdų giesmė“ ir šiandien suvirpina seno ir jauno, vargšo ir turtingo sielą tiek pat, kiek ir 1843 m., kai pasirodė pirmą kartą. Pagal knygą pastatyta šimtai spektaklių ir filmų, išleista galybė pakartotinių leidimų, kurie moko ne tik švęsti Kalėdas, bet ir saugoti širdyje jų dvasią visus metus.


  • Autorius: Čarlzas Dikensas (Charles Dickens)
  • Leidėjas: Obuolys
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 160
  • Formatas: 14x20, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094842481
  • Vertėjas: Elena Kuosaitė-Jašinskienė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Kalėdų giesmė"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Klasikinė literatūra 9-12 metų vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Kalėdų giesmė", kurį pristato Čarlzas Dikensas (Charles Dickens). Siūlome ne tik išsamų "Kalėdų giesmė" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Čarlzas Dikensas (Charles Dickens). Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Kalėdų giesmė". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Kalėdų giesmė" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Kalėdų giesmė" perkama kartu