Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Karo dienoraštis. 2014–2015

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 10.99 SoldOut

Knygos "Karo dienoraštis. 2014–2015" aprašymas

"Nors tai dienoraštis – knyga ne visai apie mane. Ji apie mano bičiulius, mano brolius, mechanizuotosios brigados karius ir karininkus. Rašiau šią knygą tam, kad 2014–2015 m. įvykiai prie Donecko nebūtų pamiršti“, – apie savo kūrinį viename interviu kalbėjo knygos autorius.

Jūsų rankose – karo Rytų Ukrainoje dalyvio dienoraštis. Jo autorius – ne žurnalistas ar rašytojas, o teisėju dirbęs, vėliau snaiperiu tapęs Aleksandras Mamalujus. Jis rašė išmaniuoju telefonu karo stovyklų palapinėse ir netgi apgriautame Donecko oro uoste. Užrašai redaguoti ten pat, antiteroristinės operacijos zonoje.

Ši knyga ne apie didvyrius ir šventuosius, o apie savo gyvybėmis rizikavusius paprastus vaikinus, kurie stengėsi kovoti taip, kad karas neateitų į jų namus. Visi jie pasiryžo ginti Ukrainą – savo Tėvynę.

„Karo dienoraštį“ A. Mamalujus skiria 93-iosios gvardijos mechanizuotosios brigados kariams, savo bendražygiams. Ir gyviems, ir žuvusiems mūšio lauke...

Iš rusų kalbos vertė Tatjana Timčenko

  • Autorius: Aleksandr Mamaluj
  • Leidėjas: Briedis
  • Išleidimo metai: 2018
  • Knygos puslapių skaičius: 344
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955266389

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Karo dienoraštis. 2014–2015"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie karą

Aleksandr Mamaluj pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Karo dienoraštis. 2014–2015", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Karo dienoraštis. 2014–2015" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Karo dienoraštis. 2014–2015" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Karo dienoraštis. 2014–2015"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Aleksandr Mamaluj tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams.