NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Kas yra kas Lietuvoje. Lietuvos valstybės metraštis 1990-2010

3.0
(2 įvertinimai) Įvertinkite
  • Nemokamas knygos pristatymas
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2022-03-29 Rima Karpavičienė

Bandau įsigyti 1 knygą ,,Kaz yra kas Lietuvoje 2010"


Šiuo metu neparduodama

2024-03-31 52.99 SoldOut

Knygos "Kas yra kas Lietuvoje. Lietuvos valstybės metraštis 1990-2010" aprašymas

" Kas yra kas Lietuvoje. Lietuvos Valstybės metraštis 19" - specialus serijos "Kas yra kas Lietuvoje" leidinys, skirtas Lietuvos nepriklausomybės dešimtmečiui.

Knygą sudaro dvi dalys - metraštis ir biografijos.
Pirmojoje dalyje (metraštyje) aptariamas Lietuvos valstybės valdymas, teisėsauga ir teisėtvarka, mokslas ir švietimas, medicina ir sveikatos apsauga, kultūra ir menas, religinės bendruomenės, politinės partijos, nevyriausybinės organizacijos, žiniasklaida, sportas ir verslas. Skyriai turi daugybę poskyrių, kuriuose pateikiama plati informacija, įdomi kiekvienam Lietuvos piliečiui. Išryškėja dideli mūsų tautos ir valstybės pasiekimai per pirmąjį nepriklausomybės dešimtmetį.
Antrojoje knygos (biografijos) dalyje įdėti žymiausių Lietuvos žmonių gyvenimo ir jų nuveiktų darbų aprašymai. Jie pateikiami abėcėlės tvarka ir iliustruojami personalijų nuotraukomis. Tai išsamus Žinynas, kuris pravers norintiems daugiau sužinoti apie rūpimą asmenį.


Kiti taip pat domėjosi


2022-03-29

Bandau įsigyti 1 knygą ,,Kaz yra kas Lietuvoje 2010"

2022-03-29

Parašykite atsiliepimą apie "Kas yra kas Lietuvoje. Lietuvos valstybės metraštis 1990-2010"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Kas yra kas Lietuvoje. Lietuvos valstybės metraštis 1990-2010", Vaidonė Tamošiūnaitė. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Vaidonė Tamošiūnaitė su knyga "Kas yra kas Lietuvoje. Lietuvos valstybės metraštis 1990-2010" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Kas yra kas Lietuvoje. Lietuvos valstybės metraštis 1990-2010" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Vaidonė Tamošiūnaitė. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Kas yra kas Lietuvoje. Lietuvos valstybės metraštis 1990-2010" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Kas yra kas Lietuvoje. Lietuvos valstybės metraštis 1990-2010" perkama kartu