Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Kasacinio teismo jurisprudencija. III knyga. Baudžiamojo proceso teisė. 2005-2008

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 1.89 SoldOut

Knygos "Kasacinio teismo jurisprudencija. III knyga. Baudžiamojo proceso teisė. 2005-2008" aprašymas

Šis rinkinys pratęsia „Kasacinio teismo jurisprudencijos“ leidinių seriją. Jame susistemintos ir apžvelgtos reikšmingos Lietuvos Aukščiausiojo Teismo Baudžiamųjų bylų skyriaus teisėjų kolegijų bei plenarinių sesijų nutartys, susijusios su baudžiamojo proceso įstatymo taikymo ir šio įstatymo normų aiškinimo klausimais nuo 2005 iki 2008 metų. Nutartys atrinktos rinkinio autorės nuožiūra, išryškinant vadinamąją teisės aiškinimo ir taikymo taisyklę, kuri kai kuriais atvejais iliustruojama faktiniais pavyzdžiais.
Tikimasi, kad rinkinys bus naudingas praktikams – teisėjams, prokurorams, advokatams ir kt., mokslininkams, analizuojantiems vieną ar kitą baudžiamojo proceso teisės institutą, taip pat baudžiamojo proceso teisę studijuojantiems studentams bei šios disciplinos dėstytojams



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Kasacinio teismo jurisprudencija. III knyga. Baudžiamojo proceso teisė. 2005-2008"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Kasacinio teismo jurisprudencija. III knyga. Baudžiamojo proceso teisė. 2005-2008", Irma Randakevičienė. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Irma Randakevičienė su knyga "Kasacinio teismo jurisprudencija. III knyga. Baudžiamojo proceso teisė. 2005-2008" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Kasacinio teismo jurisprudencija. III knyga. Baudžiamojo proceso teisė. 2005-2008" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Irma Randakevičienė. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Kasacinio teismo jurisprudencija. III knyga. Baudžiamojo proceso teisė. 2005-2008" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Kasacinio teismo jurisprudencija. III knyga. Baudžiamojo proceso teisė. 2005-2008" perkama kartu